Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Denna vecka och hej måndag!

Hej på er <3

Hoppas att allt är toppen. Jag mår bra men är sjukt sliten efter denna vecka. Det har vabbats och vabbats och det ena har avlöst det andra. Samtidigt så har barnen blivit friska typ över natten MEN ni vet när det bara aaaalltid är något. Aldrig en lugn stund. Och däremellan sitter både jag och mannen med jobb, hemmet ska skötas och det är tvätt, städning och annat fix upp över öronen. Men vi lever och överlever och välkomnar en ny vecka med öppna armar.

På fredag åker vi mot Italien så denna vecka blir minst sagt lite speciell då vi inte lämnar över dom stora kidsen till deras pappa. Vi kör 1,5 vecka (ungefär) per hem nu så att resan ska bli möjlig. Otroligt tacksam över vårt samarbete och att det fungerar så bra åt bägge håll. Vi kan till och med hjälpas åt med hämtning, lämning om det skulle krisa, vill man låna barnen en lördagskväll så är det aldrig problem, mannen har varit där och fikat medan jag varit bortrest.. Det är en dröm! Både för oss alla inom familjerna och Jason och Jolie.

Vi startar vår morgon med att filma två jobb och sedan står som vanligt gym, bebisgos och lite annat smått och gott på schemat. Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Jag har hunnit vara i Stockholm för möten! Blev en rätt kort visit men jag hann med mycket under dagen som jag var där.

Tränar på för fullt! Älskar att lysa upp hösten med lite färgglada tights. Ett inlägg med höstpepp kommer för övrigt upp senare idag.

Och där kom det.. Det där brevet som jag längtat efter. Men som jag har varit så rädd att jag inte ska få. Men plötsligt så låg det där i min brevlåda och ingen är lyckligare än jag. Detta måste firas i veckan! Ni kan läsa om min resa genom detta HÄR. Detta brev betyder SÅ mycket för mig. Nästan så att jag borde rama in det och hänga upp på väggen, hehe 😉

Har köpt en ljushållare från H&M Home som man kan hälla olja på och sedan tända ljuset under. Var köper man denna olja? Indiska? Tror man kallar en sådan här ljushållare för ”aromalampa” men kan ha helt fel.

Åt Subway med hela familjen igår! Väldigt mysig middag. Både jag och barnen åt macka med tonfisk. Jag kör alltid tonfisk, dubbelost och alla grönsaker utom jalapeños och röd lök på glutenfritt bröd. Och så tar jag ofta majonäs men ännu oftare currydressing. Och ja, det låter som en sjukt äcklig kombination med tonfisk och curry men det är ooooverkligt gott. Tvingade min bästis att testa det under en road trip som vi gjorde och hon blev helt såld, haha. Prova!

Gosets gos <3

Vi har sådana myskvällar nu! Man skojar inte bort dom vill jag lova.

Och sådana här kvällsfikan är något jag kan längta efter en hel dag, hehe.

När vi handlade lördagsgodis så introducerade Jason mig för dessa. Han har sådan koll på alla trender bland dagens ungdomar (haha dom är ju BARN men känns konstigt att skriva dagens barn;p) och dessa chips är tydligen IT just nu. Superstarka, blå nachos som är rullade typ? Och drycken som är inne nu heter PRIME men den tyckte han inte var särskilt god. Ändå har den inhandlats några gånger =)

I helgen har huset storstädats, all tvätt har blivit tvättad och vikt, sängkläder har bytts och återvinning slängts. Ny vecka – ny fräsch start.

Myskväll med dom stora när bebbe har somnat <3 Vi åt chips, bär och vattenmelon. Eller ja, dom åt det.

Några bär snodde jag åt mig iallafall, hehe.

Ätit pasta hos bästis!

Och blev så ompysslad med att bara sitta i soffan med min sovande gos på mig trots att även hon har bebbe. Så tacksam.

Slängde ihop en kikärtsgryta till mig och kidsen när mannen var borta en sväng. Stekte sötpotatis med morot, gul lök, några klyftor vitlök och hällde sedan i kokosmjölk, grönsaksbuljong, gul paprika, kikärtor, salt, peppar, curry och spiskummin. Toppade med tomater precis innan servering. Åts med ris och barnen gillade det verkligen! Jag med. Och det ni ser bakom är Kenzos pasta + lördagsgodiset. Jag unnade mig faktiskt en stor påse med choklad jag med.

Bananpannkakor har ätits.

Och Jolie har ritat massor med sina nya stämpelpennor.

Storebror har haft fotbollsträning OCH innebandyträning dagarna efter varandra och båda syskonen har varit med och supportat.

Kommentarer

  1. Petra

    Köp essentiella oljor på antigen Apotea, bodystore eller rawfoodshop. Häll typ en dl vatten och 15 droppar olja och njuuuut.
    Patchouli, Neroli, sandalwood!! Sååå härliga dofter, tips tips!!! Booming bob och rawfoodshops egna märke är super!
    När mina barn är sjuka så kör vi pepparmint i hela huset, rengör luftvägarna och gör så täppan försvinner snabbt. En av mina barn har Down syndrom, jätte infektionskänslig + små trånga bihålor. Hade aldrig klarat mig utan essentiella oljor. Blandar några droppar med jojoba på hans bröst.
    Kolla in Nadine Artemis, så grym på essentiella oljor. Världens bästa produkter.

  2. Mila

    gå in på sidan aroma creative. de säljer essentiella oljor som doftar underbart och äe av god kvalitet. sådana man köper på typ Åhléns som doftar kokos eller vanilj är syntetiska och inte bra för luftvägarna. 🙂 kram

  3. Kajsa

    Aromalampan kan du använda tillsammans med tex vaxkaka (waxmelt), doftolja eller eterisk olja. Tror dock oljorna ska blandas med vatten. Jag använder alltid vaxkaka, finns lite olika märken😊 de dyrare är absolut bäst tex yankee candle och de än de som är superbilliga, tycker inte de luktar lika gott 🙈du kan använda samma vaxkaka till ca 4-7 värmeljus.

  4. Mia

    Ja heter aromalampa. Hade en som jag tyvärr tappade. kommer ej ihåg var man köper oljor. Kanske hälsokostaffärer har. Ska du till Taormina. Varit på semester och bott nedanför vid stranden. Men besökte så klart taormina. Fanns då en linbana men vågade inte åka den.🙈 Sicilien är mysigt med god mat. Var där 2 veckor så vi åkte runt o såg tex klockspelen i messina. Nu vill vi åka till sardinien.

      1. Ann

        När jag kollade finns det en Prime (burk) med koffein och en Prime (flaska) utan koffein. Hade bara sett den med koffein. Förlåt.

  5. Elin

    Hej! Älskar din blogg och läst sen du var gravid med Jason. Ville bara säga att hela ditt personnummer står med på bilden från läkaren om cellprovet, så att du kan ta bort det ♥️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish