Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

22a mars

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Barnen är hemma och ordningen är återställd. Jag är fortfarande förkyld. Seg i huvudet men pigg i kroppen. Vill bara till gymmet! Förhoppningsvis så går det imorgon.

Har passat på att rensa ur hemma, tvätta massor, byta sängkläder osv.

Tycker det är världens skönaste känsla att slänga sådant som är jättegammal, dammsuga och torka ur och sortera allt lite bättre.

Tadaaah! En av alla skafferilådor som fick sig ett litet lyft.

Dammsög, torkade och fixade till denna lilla bricka vid spisplattorna med.

Och veckans storhandling är gjord!

Min favoritlåda i kylskåpet med apelsiner, citroner, lime, ingefära, gurkmeja.

Gårdagens goda frullis. La västerbottensost och prästost på bröd (glutenfritt) och skar små tomater över + salt och peppar och lite kryddor. In i ugnen och toppade sedan med avokado och mer krydda när dom var klara.

Älsklingarna hemma! <3 <3

Och igår blev det en enkel variant av palak paneer med halloumi till middag! Har gjort DENNA förut men denna gång utgick jag från ett recept på ICA och hade i:

1 schalottenlök

2 vitlöksklyftor

2 msk tomatpure

2 msk riven, färsk ingefära

Olivolja att steka i

2 paket halloumi

1 paket krossade tomater

1 buljongtärning

2 dl iMat

1 dl vatten

1 paket babyspenat

2 färska tomater

1 msk garam masala krydda

Salt

Gör såhär: Koka det ris du gillar. Vi tog basmatiris. Skala löken och hacka i små bitar. Skala vitlöken och ingefäran. Pressa i vitlöken och riv i ingefäran. Stek tillsammans med tomatpuré och garam masala-krydda. Tillsätt krossade tomater, iMat (eller grädde), vatten och buljongtärningen + tomaterna (som du hackar i små bitar). När detta kokat ihop en stund så vänder du i spenaten. Stek halloumi i en egen stekpanna och vänd sedan ner i grytan. Klart! Så gott med koriander.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. C

    Hej, älskar din blogg, började faktiskt gilla den på grund av alla dina goda matrecept. Var har du köpt den lilla plattan till olja, vitlök etc.?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish