Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Palak paneer med halloumi

Detta receptet ingick i vår matlista för veckan och det var sååå gott. Stort tips! Enkelt att göra med.

Du behöver:

– Ris

– 1 schalottenlök

– 1 vitlöksklyfta

– 3 tomater

– 1 paket krossade tomater

– 3 matskedar riven ingefära

– Olja, salt, lite tomatpuré, en buljongtärning

– 1 msk garam masala

– En dl creme fraich

– En dl vitt matlagningsvin

– 1 och en halv dl grädde

– Cirka 3 dl fryst spenat

– 2 paket halloumiost

Gör såhär: Koka riset. Stek halloumiosten i olja i en egen stekpanna. Hacka den i fyrkanter först. I en annan stekpanna kan du steka skalad och hackad lök i olja och pressa i vitlöken. I med lite tomatpuré (cirka en matsked typ) och ingefära och stek en stund. Tillsätt garam masala och krossade tomater. I med buljongtärningen, vinet, grädden och tomaterna (som du hackat i små bitar innan). När detta har fått koka ihop en stund så kan du tillsätta spenat och halloumin som nu är färdigstekt. Rör i crème fraich. Låt puttra en stund och servera med ris.

Använde detta vin:

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish