Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

PIZZA

Tänkte tipsa er om en pizza som vi gjorde i helgen. Så god och enkel!

Till degen:

7 dl vetemjöl

Halv påse torkad jäst

2 och en halv dl vatten

3 msk olja

Lite honung (kanske 2 msk)

Salt

Fyllning:

Oatlys Ifraich

Ketchup

Blanda ihop alla ”degingredienser” till en deg som du sedan låter jäsa i runt 40 minuter. Under tiden kan du skära iordning alla tillbehör och toppingen på pizzan. Vi hade på paprika, majs, rödlök, champinjoner, tomat, oliver. Supergott. När degen jäst klart så ska du trycka ut den i en plåt och sedan bre över ketchup och ifraich. Lägg över alla grönsaker och hyvla över ost (vi använde såklart en ost utan löpe=mald kalvmage). Sedan kan du krydda med ex. oregano, salt och peppar. In i ugnen i runt 225 grader i cirka tio minuter. Toppade med ruccola också. Supermumsigt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish