Har tyvärr inga exakta mått då vi höftar när vi lagar mat. Men ta lite av allt så blir det supergott. Skriver på ett ungefär iallafall:
Du behöver:
Olja att steka i
Salt, peppar, en grönsaksbuljongtärning, curry, färsk ingefära, tomatpuré
En gul lök
Två vitlöksklyftor
2 morötter
1 och en halv – 2 dl röda linser (torkade)
En halv zucchini
Kokosmjölk (vi köper Kung Markattas ekologiska)
Två tomater
Gör såhär: Skala och hacka löken och stek i olja, pressa i vitlöken och stek tillsammans, i med lite tomatpuré och stek tillsammans. Pressa i ingefära (vi tog en ganska stor bit, går säkert att hacka om man hellre vill) och hacka sedan alla grönsaker till små bitar. Stek allt tillsammans en stund tills det fått yta. Häll över kokosmjölken, skölj linserna och häll i dom med. I med grönsaksbuljong och curry. Låt puttra under lock och smaka av med salt och peppar. Vi serverade med ris.
Kommentarer
Hej fina! Älskar din mysiga blogg och har läst den sedan Jason var nyfödd! Du ger mig så mycket inspiration dagligen!
Vet att du skrivit om dina ögonfransar från Ardell tidigare och att du då skrev att du har börjat reagera på ditt ögonfranslim. Jag har samma problem just nu och tänkte därför höra om du kunde skriva lite kort om vilket lim du känner funkar för dig? Kram<3
Men tack snälla du!! <3 jag använder limmet från Sweed just nu! 🙂 det är toppenbra! Kram