Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Godaste linscurryn (vegansk!)

Har tyvärr inga exakta mått då vi höftar när vi lagar mat. Men ta lite av allt så blir det supergott. Skriver på ett ungefär iallafall:

Du behöver:

Olja att steka i

Salt, peppar, en grönsaksbuljongtärning, curry, färsk ingefära, tomatpuré

En gul lök

Två vitlöksklyftor

2 morötter

1 och en halv – 2 dl röda linser (torkade)

En halv zucchini

Kokosmjölk (vi köper Kung Markattas ekologiska)

Två tomater

Gör såhär: Skala och hacka löken och stek i olja, pressa i vitlöken och stek tillsammans, i med lite tomatpuré och stek tillsammans. Pressa i ingefära (vi tog en ganska stor bit, går säkert att hacka om man hellre vill) och hacka sedan alla grönsaker till små bitar. Stek allt tillsammans en stund tills det fått yta. Häll över kokosmjölken, skölj linserna och häll i dom med. I med grönsaksbuljong och curry. Låt puttra under lock och smaka av med salt och peppar. Vi serverade med ris. 

Kommentarer

  1. Hanna

    Hej fina! Älskar din mysiga blogg och har läst den sedan Jason var nyfödd! Du ger mig så mycket inspiration dagligen!

    Vet att du skrivit om dina ögonfransar från Ardell tidigare och att du då skrev att du har börjat reagera på ditt ögonfranslim. Jag har samma problem just nu och tänkte därför höra om du kunde skriva lite kort om vilket lim du känner funkar för dig? Kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish