Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabbmat

Slängde ihop en riktigt snabb rätt för ett par dagar sedan som blev supergod! Kokade bara pasta och under tiden stekte jag portabello-svamp (som jag skurit i bitar) i olivolja, salt, peppar, chiliflakes, lite vitlökspulver (går nog att använda vanlig vitlök med men jag gillar inte det, haha) tills den fått mycket färg och yta. La i massor med spenat (funkar med både fryst och färsk)och stekte en stund till och efter det hällde jag på imat från Oatly och lät puttra. Hällde av pastan och blandade sedan ihop allt och klippte i massor med färsk persilja. Tog max sju minuter och jag blev supermätt =) Tallriken är från inwhite4you.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish