Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och skolstart

Hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra men är tröttis. Är ensam med barnen sedan igår morse men idag är sista dagen själv så blev en kortis denna gång som tur är.

Igår hade jag och Kenzo en så himla lugn dag fram till att dom stora kidsen kom hem. Vi tog en lång, lång promenad där han både promenerade vid vagnen, blev buren (på grund av att han inte ville sitta i vagnen eller gå själv ;p) och åkte lite vagn. Tror vi var ute i två timmar.

Här kommer lite bilder från helgen och önskar er en fin start på veckan. Stor kram//G

Mammas stora, lilla kille!

Kenzo snodde med sig en boll från grannarna som han ville leka med.

Hans nya grej är att hänga sig fast i min hand, luta sig bakåt och titta upp i himlen samtidigt som han springer, hehe. Kan säga att denna mamma håller ett krampaktigt tag om hans hand!

Tog med en grötklämmis och vatten på promenaden som alltid. 

När vi hade varit ute och gått och närmade oss huset igen så unnade vi oss lite fika. Det var vi absolut värda!

Och Kenzo luktar alltid på blommor efter att jag började visa honom hur man gör. Han gör alltid denna grimas och en ljudeffekt av att sniffa väldigt högt när han gör det. Så gulligt!

Dröm att ha detta så nära sitt hem!

Skrattade lite åt dessa strumpor som jag hittade i lådan här hemma igår morse ;p

Kenzo hade också gulliga strumpor =)

Så mycket bilder på min minsting från igår men ja, det var ju såhär dagen såg ut. Gjorde verkligen inte många knop förutom att storstäda tvättstugan, städa efter honom.. Ja, ni fattar. Visst är lilla lekparken här hemma fin förresten!? Vi är så nöjda med den och kidsen med. 

Blev så sugen på chailatte så tog en påse chaite och la ner den i skummad havremjölk med honung. Blev sjukt gott. 

Gårdagens lunch som fanns färdig i matlådor som jag förberedde nu i helgen. Torsk i dillsås med potatis och sallad. 

Och även gårdagens middag fanns i matlåda! Köttfärsgratäng med potatis och västerbottensost. Supergod och så skönt att bara kunna mikra och äta. Ska börja göra massor med matlådor nu i höst. Älskar att ha det hemma och en hel del mat blir ju faktiskt godare dagen efter med. 

På tal om matlådor gjorde jag också mängder med lådor med linsbolognese. Typ det godaste barnen vet med linser och så river man massor av parmesan på. Gooooott!

Innan pappan i huset åkte iväg passade vi också på att storhandla. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish