Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och hej på er fina! <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och jag startar dagen med att låna Jason och Jolie och ta med dom på klippning. Nu är det ju snart skolstart och båda behöver verkligen fixa till frisyren lite. Även mamman behöver fixa håret men det får bli ett senare projekt ;p

Idag ska jag annars träna, filma ett jobb, fixa lite hemma, förhoppningsvis ta en dusch och kanske hinna med lite bästishäng med.

Igår startade jag dagen med ett läkarbesök och sedan drog jag och magen till gymmet. Har absolut inte samma energi och har börjat dela upp mina pass. Om jag exempelvis kör ben och rumpa i 1,5-2h annars (sjukt intensivt bör tilläggas) och 6-7 övningar x4 eller x6 så kör jag nu halva passet en dag och resten av passet dagen efter. Energin räcker liksom inte till åt att göra allt intensivt som när jag inte är gravid. Vet inte riktigt själv vad jag tycker om det än men den enda slutsatsen jag har dragit är att det är bättre än att inte träna alls, haha. Vissa dagar har jag orkat kötta med alla övningar jag har tänkt för en viss kroppsdel men dom flesta passen går det helt enkelt inte längre. Brukar bli kvar på gymmet 45 minuter-1timme nu och då blir det en del vila mellan alla övningar med. MEN hellre lite träning än ingen! Varje pass är ett bra pass. Heja, heja. Aktiverar mycket inre bålmuskler nu med och har gjort hela graviditeten – även innan. Var hos en SUPERDUKTIG tjej som är inriktad på gravid/efter förlossninge och mammor så har tagit med mig mycket övningar därifrån. Blir också mycket bäckenbottenträning, knipövningar. Hela kalaset. Stärker upp kroppen inför mer tyngd och press och framförallt inför förlossningen. Och all tid jag lägger nu kommer att ge mig bästa förutsättningarna efteråt för återhämtning. Det är det som motiverar mig just nu. Hade helst bara sovit eller legat i soffan helt ärligt.

Blev en lunch I bilen efteråt och telefonmöte i hörlurarna! Försöker ladda kroppen med all näring som går och ska fortsätta göra det fram till att det är dags att föda nu när jag inte mår lika illa längre. Mår så bra av god och näringsrik mat, mycket grönsaker – alltså älskar! Så fräscht, gott, mättande. Levde ju på yoghurt, mackor osv i början bara för att få i mig något. Men nu så! Ju bättre jag tar hand om mig som gravid desto snabbare och bättre blir återhämtningen efteråt har jag märkt.

Jag som inte dricker kaffe vanligtvis tog mig en liten en när vi hade besök igår förmiddag.

Innan kaffet så stod sellerijuice och frukost på menyn och jag fick absolut inte ha juicen för mig själv ;p

Och innan allt detta så hände detta. Kenzo vaknade som vanligt på morgonen, väckte mig och sedan la han sig som en liten värmekudde i min nacke och somnade om. Gosigaste jag har varit med om.

Njöt av den kanske sista varma dagen här i Umeå. Igår hade vi sol och riktigt varmt på baksidan. Så det njöts vill jag lova! Åt glass och strosade runt i bikini.

Handling gjordes och köpte med en liten påse chips att äta i bilen på väg hem från affären. Var så hungrig! När jag väl kom hem så lagade jag storkok av linsbolognese och nu är kylen fylld med matlådor.

HÄR är receptet men jag dubblade det för att få matlådor och hade inte heller i färsk basilika utan körde krossade tomater med smak av basilika istället.

Jag och magen sprang en sväng på Plantagen!

Badade min bebis efter middagen och nattade honom sedan. Och det som hände då var att han SKALLADE mig stenhårt rakt i näsan. Han blir så himla taggad och då blir han alltid lite våldsam nästan. Vet att han inte menar något illa men FY så ont det gjorde. Var helt säker på att jag hade knäckt näsbenet men TROR att det har gått bra.

I förrgår hade jag myskväll här hemma med bästis. Vi drack iskall läsk, åt skagenröra i rågkorgar + frukt och babblade. Hade ansiktsmask och bara myste.

Och måste visa detta. HUR FINT!? Vår snickare har fixat dessa fina åt oss till grillen. Dom gamla sido”plankorna” hade möglat sönder. Grillen har ju ändå ett par år på nacken. Med dessa träskivor blev grillen som ny. Är så så nöjd!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Amanda

    Oj är dina pass på gymmet normalt 1,5-2h.
    Jag brukade snitta på max 1h (inkl 15-20min uppvarv med löpning eller cykel), har ju aldrig haft barn med mig dock. Tränade då enligt ett schema: rygg/mage, armar, ben/rumpa och varannan dag kondition. Körde totalt slut på mig varje pass jag gjorde. En dag ”total” vila i veckan, brukade gå en promenad/pw pga myror i brallan haha

    Vad kör du för övningar? Jag använde främst fria vikter och min egen kroppsvikt

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jaa, men jag stretchar också oftast efteråt!! 🙂 <3 Jag kör lite blandat, tänkte göra ett inlägg om det snart. Men jag kör inte så mycket fria vikter längre då det inte är superbra för mina höfter nu under graviditeten, kram

  2. Alice

    Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta? Kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish