Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er finisar <3

Hoppas att allt är bra med er. Startar dagen med att gå på Jasons skolavslutning, så mysigt! Nu är det sommarlov! Sommarlovet känns ju jättelångt men när man har varannanvecka-barn så blir det ju inte så många veckor man har dom hemma ändå, tråkigt nog. Förra skolavslutningen hände det en grej som gjorde att jag var tvungen att åka mitt i så jag hoppas att vi ska kunna få vara där tills det är slut denna gång.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Stor kram/G

Startade min morgon såhär igår!

Och alltså denna!! Löp och köp om ni har acne, eksem, myggbett, vad det nu kan vara. Den är otrolig och nästan alla mina finnar på ryggen som jag fått under graviditeten har försvunnit tack vare denna. Mirakelprodukt enligt mig!

Två osedda bilder på mig, bebbe i magen och bebbe som jag hittade i kamerarullen =)

Sista dagen i skolan och på fritids igår. I höst börjar han trean. Hur sjukt!?

Köpte dessa två till Jolie på H&Ms rea igår. En klänning för fredagens kalas för hennes bästa vän och ett set med kjol och topp till skolavslutningen.

Denna fick Kenzo. 20:-! Egentligen har han typ 92 på allt nu men tror den funkar i sommar.

Jasons kläder till skolavslutningen.

Åt middag ute hela familjen igår! Mysigt!

Kommentarer

 1. Mia

  Det är ganska roligt att du har tre barn som alla är blonda när du är så mörk? kanske fjärde gången gillt? ☺️

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Possler

   Var också ljus tills jag var i 20års åldern typ.. hade ljusbruna bryn och hår som barn 🙂 min man var också ljusare som barn! Min bror var helt vit i håret när han var liten och har svart hår idag typ, sjukt hur det kan ändras 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish