Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer fyra

Måndag

Hej på er <3

Hoppas att ni mår bra! Jag mår dåligt och har sådana problem med övre delen av magen MEN idag så fick jag äntligen träffa en läkare som tog mig på stort allvar och såg hur tungt jag faktiskt har det. Det var en sådan lättnad verkligen. Blev nästan rörd. Ska få lämna prover senare idag och visar dessa prover ingenting så ska jag få göra en gastroskopi. Har verkligen haft så sjuka problem med magsäcken sedan jag blev gravid och jag vill bara ha hjälp. Så är så enormt tacksam att vården faktiskt tog mig på allvar nu. Funderade på att gå privat via min företagsförsäkring men tycker inte att man ska behöva göra det när man har besvär under graviditet. Så ja, jag är sjukt tacksam för denna läkare som verkligen tog mig på allvar och hjälpte mig vidare.

Idag har jag Jolie hemma från förskolan på grund av planeringsdag men ska försöka passa på att jobba ändå. Kanske gymma om magen lugnar sig lite men det tror jag knappast ;p Hade varit himla skönt att röra på sig lite iallafall. Saknar verkligen att vara så aktiv som jag vanligtvis annars är.

Annars går allt som vanligt. Mår relativt okej dagtid förutom magen och kvällarna är HEMSKA och jag måste typ ligga helt stilla på rygg för att inte spy. Så helst sover jag bort varje jäkla kväll. Och även det är ju något jag är så ovan vid då jag ofta jobbar eller städar på kvällarna. Eller gymmar. Livet har verkligen tvärvänt och förhoppningsvis kommer det vara värt det i slutändan men det är tungt nu. Det är svårt att vara positiv även fast jag gärna vill. Jag försöker hela tiden och gör mitt bästa med precis alla delar i livet men känner väl ändå någonstans att jag inte lyckas räcka till. Men ja, jag försöker. Och gör mitt bästa. Mer än så kan jag inte göra just nu.

Från en kväll med sushi på stan i solen.

Hamnade här sen. Har dom flesta kvällar däckat med smink för att sedan vakna vid 03 och gå och ta bort det + borsta tänderna. Mår alldeles för illa kvällstid för att kunna borsta tänderna och skulle kräkas direkt om jag gjorde det. Så blir oftast inte alls eller en snabb sväng med tandborsten i munnen för att sedan vakna mitt i natten och göra rutinen för kvällen.

Testar nytt raklödder!

Gårdagen var så jobbig med min mage. Kände mig som världens tråkigaste och sämsta mamma som låg och kollade på när Kenzo lekte hela dagen. Hade så dåligt samvete. Tur att han är lättroad och ganska bra på att pyssla på själv med saker.

Gjorde pannkakor till mig och mini. Han kan på riktigt trycka typ 10 bananpannkakor. Helt sjukt! Här gjorde jag efter ett annat recept med två bananer, fyra ägg och mandelmjöl. Kör vanligtvis havregryn och havremjölk för att det ska bli mer smet när jag gör till hela familjen.

Testar vegonuggets, ris och sås för första gången. Nuggets på ärta för 99:- för en liten påse, haha. Men han gillade det. Såsen gör jag alltid på sweet chilisås, salt, peppar och creme fraich.

Ätit pizza i parken med bästis och hennes barn.

Och har varit på kosläpp med alla barnen. Så mysigt! Men mycket folk =) Förståeligt såklart.

Fick ett akutsug igår efter kladdkaka med grädde och svenska jordgubbar.

Och en craving jag har just nu är smörgåsgurka. Äter dock inte så mycket alls då min mage inte klarar det.

En godare lunch!

Brorsorna återförenades igår efter en vecka ifrån varandra.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Har själv sådan smärta. Har diafragmabråck. Dom röntgade. Ont i perioder. Ska inte äta stora portioner och inte sent på kvällen. Får inte lyfta tungt. Jobbigt men skönt att få reda på vad det var. Nu skiner solen efter flera dagars regn. Mår så bra av värme.

  2. Anna

    Om du inte redan testat så prova ta 1-2 rutor ren mjölkchoklad när magkatarr/halsbränna är som värst. Hjälper mig som haft magkatarr från och till halva livet, dvs över 15 år 🥲 vet ej hur det funkar eller om det fungerar för andra men känns som magsyran blir inlagd i bomull (choklad haha) och det lindrar relativt snabbt, kanske inte hållbart i längden men när det är som värst vill man ju ha något som hjälper typ direkt ☺️

  3. Alice

    HEJ FİNA! Jag har följt dig varje dag i 10 år och jag blir inspirerad av dig:) <3 Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish