Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

30e april

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hej finisar och ursäkta tystnaden här inne.

Händer så mycket just nu och ni kommer såklart att få veta allt så småningom. Och då kommer ni att förstå anledningen till min frånvaro också och förlåta mig, hehe. Jag är bara inte redo att dela med mig ännu men jag märker att många frågar var jag har tagit vägen på instagram. Jag kommer tillbaka, jag lovar. Det gör jag alltid, haha. Och ni behöver inte oroa er för mig <3 Jag mår bra. Tack för all er omtanke.

Ikväll har vi varit och kollat på majbrasa och jag tänkte passa på att slänga upp ett inlägg innan det är dags för kvällsfika och sova. Har haft en så sjukt jobbig natt med Kenzo som håller på att få stora tänder längst in i munnen och har VRÅLSKRIKIT från ingenstans hela natten. Har behövt ta upp honom och gå runt i huset då inte ens amning har hjälpt (vilket det vanligtvis alltid gör annats). Även nu på dagen har det varit rätt tufft och han har haft stunder där han bara vrålar och blir helt otröstlig. Jag tror att det beror på tänderna iallafall. Känns som den mest logiska förklaringen då han vanligtvis är en väldigt nöjd kille annars.

Idag hittade våren till Umeå och det blev absolut en kaffe på framsidan medan barnen lekte ute.

Var ute och gick med Kenzo idag och gud vad han upptäcker. Blir rörd när jag tänker på att allt han ser och upplever är för första gången. Det är en häftig tanke. Att han är så ny här på jorden.

Såhär ser det ut på vår baksida just nu. Hela vår tomt är ett byggkaos men det kommer bli så bra till slut. Altanen ska byggas större och gå runt hela huset + gå ihop med farstun på framsidan. Vi ska byta all trall och så ska vi få en ny, större pergola + staket runt altanen på vissa delar. Längtar! Ska bli klart i slutet av nästa vecka.

Dagens middag blev Hello Fresh och en maaaagisk rätt som hela familjen älskade. Sista chansen nu att använda GABRIELLAAPRIL som gör att ni kan spara upp till 1359:- på era fem första boxar. Rekommenderar verkligen att ge det ett chans. Alltså vi är besatta här hemma. Hemsida HÄR. Passa på för koden gäller bara april ut! Och nu med alla dyra matkostnader är det ju skönt att spara in lite på maten.

Haft date med bästis i form av babbel och indisk mat. Mys!

Den här lilla älsklingen alltså!

Ännu en Hello Fresh-middag! Otrolig och tog 15 minuter.

En favoritfrukost för alltid. Turkisk yoghurt med kollagen, blåbär, granola och lite honung.

Är på sådant boa-humör och vill bara fixa in och utvändigt. Åker till Stockholm för jobb imorgon kväll och under tiden så ska vi få vår trapp ommålad. Kommer bli såååå fint!! Ska skura rent den ordentligt imorgon och ta förebilder.

Och lite bilder från kvällens majbrasa! Så mysigt! Var dock inte supervarmt, för mycket folk och Kenzo var hur trött som helst MEN man märker att barnen uppskattar sådana här små äventyr.

Vi hörs snart igen! Puss och kram/G

Kommentarer

 1. .

  Samsover ni med kenzo ? Jag samsover med min 1,6 årigt barn men vet inte hur jag ska lyckas få han att sova i spjälsängen.

 2. Mia

  Alltså alla fattar ju att du är gravid ☺️ du verkar ändå må bra och orka göra saker. Skönt! Vet ju hur dåligt du brukat må. Tidigare har du velat berätta direkt men antar det är för hur det gick med bebisen innan Kenzo du håller på det denna gång. Hursom, glad fler er skull!

  1. Sofie

   varför tror du att hon är gravid? kan väl vara vad som helst. Hon skrev ju att hon går igenom extremt tuffa saker nu (om hon var gravid är ju positivt väl?). Sen tror jag inte hon vill ha ett fjärde barn såhär snabbt efter tredje.

  2. Emma

   Men om du vet det, varför då kommentera såhär? Tänker ifall man vet att något potentiellt är jobbigt för någon annan, så försöker man inte ”call them out” på det? Jättemärkligt beteende. 😛

 3. Mia

  jag kan inte ställa om mej till värmen vi fått. Bara poff så var den här. Men såklart glad för solen men vädret växlar så i Sverige. Valborg blev en hemmakväll med vårstädning. Ha en bra dag. 😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish