Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Inlägget innehåller reklam för Hello Fresh och annonlänkar

Hej på er finisar!

Hoppas allt är bra med er <3 Idag kombinerar jag jobb med föräldraledighet och ska snart iväg och hämta ut min nya ring. ÄNTLIGEN!! Som ni vet försvann ju min vigselring på badhuset och sedan dess har jag varit utan. Nu har den nya äntligen levererats och ingen är gladare än jag. Har längtat! Känns så himla tomt att inte ha någon ring på fingret när man är van vid att alltid ha det.

Annars är mitt huvud i virrvarr just nu men är samtidigt väldigt glad. Upplever en inre stress och oro som jag inte har haft på länge och har jättesvårt att bli av med den. Vill bara att veckorna ska gå snabbare samtidigt som jag egentligen VILL njuta av här och nu. Nämnde ju det i måndagens inlägg med. Och inget har förändrats om man säger så, haha. Kommer dela med mig så småningom och ska sluta skriva om det för nu MEN det tar över mitt liv för stunden.

Vill ni dela med er av era bästa tips för att varva ner och försöka släppa kontroll över saker som inte går att kontrollera? Vore otroligt tacksam. Behöver verkligen lugna ner mig lite.

Igår kväll besökte vi Plantagen då jag skulle ha lite nya gröna växter.

Hämtade också ut Kenzos dookläder (ja, jag har för bra framförhållning men sommaren är väl inte sååå långt bort ändå!?) och passade på att åka upp och ner i rulltrappan. Kenzo tycker att det är så roligt och springer dit direkt som vi går in på köpcentret här i Umeå.

Glada, goda unge!!

Och här ser ni dopkläderna. Vi ska ha ett utedop i sommar. Tanken var att ha det förra året men det blev aldrig av. Men tror det blir bra i tid ändå. Jolie döptes ju sommaren innan hon fyllde 2 hon med och det var en väldigt fin upplevelse! Nästan lite trevligare när barnet är större och kan vara med på ett annat sätt.

Fikat hos bästis!

Och fikat med bästis en kväll på café. Skönt med lite helt barnfri tid ihop med.

Vi har varit på IKEA och traskat runt. Kenzo vill alltid köra vagnen och kör den gärna genom heeeela butiken oavsett om vi är på Ica eller som denna gång på IKEA.

Kom hem med dessa krukor! Kommer bli fina i sommar på vår nya altan. Vi köpte också en ”utesoffa” till vår framsida.

Även detta fick hänga med hem.

Druckit gröna smoothies varje morgon. Mitt favoritrecept är turkisk yoghurt, banan, ingefära, massor med fryst mango, jättemycket spenat, mandelmjölk och eventuellt avokado för att göra det mer matigt. Har också alltid i l-glutamin och kollagen.

En lunch hemma i min ensamhet.

En outfit! Älskar dessa byxor och har dom i grått med.

Pappan har köpt ännu en Kenzo-tröja till Kenzo. Tänk denna i sommar med ljusa jeansshorts och vita sneakers!? Så sött.

Äntligen tagit tag i att organisera Jolies låda med hårgrejer. Allt låg tidigare helt huller om buller i lådan men nu ställde jag ner dessa två i lådan istället.

Morgonmys med min gosis!

Fixat lite inne på kontoret med förvaring.

Blev faktiskt bra!

Bästishäng hemma hos oss!

Och vi lagade såklart Hello Fresh! Med min kod GABRIELLAAPRIL kan ni spara upp till 1359:- på era fem första boxar. Rekommenderar verkligen att ge det ett chans. Alltså vi är besatta här hemma. Hemsida HÄR. Passa på för koden gäller bara april ut! Och nu med alla dyra matkostnader är det ju skönt att spara in lite på maten.

Haha, måste visa er dessa bilder som är ett utdrag ur en video. Han plockar alltid på sig saker i mataffären och vill lägga ner i korgen. Denna gång la han ner säkert 10 rör med Pringles. Så gulligt!

Beställt hem lite nytt då mycket av mina favoriter var slut här hemma.

Denna är för övrigt en riktig räddare och jag använder den varje dag under min concealer. Ihop med denna pensel så blir resultatet verkligen perfekt. Jättetips! Produkten hittar ni HÄR och borsten HÄR.

Önskar er en fortsatt fin torsdag. Kram/G

Kommentarer

 1. Julle

  Usch det är så jobbigt när hjärnan inte lyssnar och ältar all ”tänk om”. Jag fick ångest diagnos efter min graviditet och har provat allt mellan himmel och jord. det som funkar allra bäst för mig när ångesten rusar och jag inte kan stänga av så att säga, är att ställa mig framför spegeln i badrummet och prata med mig själv. jag upprepar typ ”allt kommer ordna sig, jag mår bra, allt som är menat för mig kommer att komma till mig när tiden är rätt” osv. Hoppas du hittar något som funkar för dig och gör du inte det och fortsätter att må dåligt så tycker jag du ska prata med din läkare. jag har gått på ångestdämpande i perioder när det har behövts, det är ju väldigt individuellt men ibland funkar ju inte mindfulnessövningar. massor med styrkekramar till dig.

 2. Ida

  Lägga bort mobilerna helt!
  Vi har ett mobilhotell i hallen där de ligger när vi är hemma. skulle någon ringa så går man dit och pratar. och så spelar vi spel eller annat tillsammans.

 3. Sara

  Hej Gabriella,

  Ett tips jag har är att ta ett varmt bubbelbad med massor av tända ljus och kanske lyssna på musik du tycker om. Alternativt ta en löprunda i naturen för att grunda dig och koppla bort stress och oro. Annars kan du meditera 15 minuter till ljudet av vitt brus (finns appar att ladda ner) och du kommer att känna dig som en ny människa efteråt när du endast fokuserar på ljudet. 🤍

  Vill också fråga dig om du skulle kunna tänka dig att få en kopia på en barnbok skickad till dig som jag har skrivit… Har följt din blogg i flera år (sedan jag blev gravid 2018) och vet att bokläsning ligger dig nära om hjärtat om jag inte har fel.

  Boken kommer att publiceras inom en månad och skulle vara så tacksamt om du ville läsa boken tillsammans med dina barn och uppriktigt säga vad du tycker om den. Den är verkligen bra och jag är stolt över den.

  Boken är tillägnad till min dotter som idag är 5 år och hon har varit den största inspirationskällan till boken och har även fått ta del av skrivprocessen.

  Hoppas att detta är något du kan tänka dig att kanske överväga, skulle vara så uppskattat och roligt! Både för mig som helt nybliven barnförfattare men också att få dela med mig av denna fantastiska boken (om man själv får säga så) som jag gärna vill se barn och även vuxna lysa upp av och väcka magin inom en.

  Tusen tack!

  /Sara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish