Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

20% rabatt hos nelly.com

Inlägget är betald reklam för nelly.com

Detta samarbete gäller egentligen på instagram men vet att ni uppskattar koderna även här! Min kod GABRIELLA20 ger er 20% på ALLT från Nelly by Nelly! Dom har såååå mycket fint och har fått in så underbara sommarkläder och badkläder. För att inte tala om skor. Tips, tips! =) Spana in! Här nedan är lite av mina favoriter.

Trodde aldrig jag skulle falla för lågmidjat men det är så fint! Koden gäller förresten till 25/4 23:59 <3

Kommentarer

 1. Sara

  Hej Gabriella,

  Hoppas att det är bra med dig.

  Vill fråga dig om du skulle kunna tänka dig att få en kopia på en barnbok skickad till dig som jag har skrivit… Har följt din blogg i flera år (sedan jag blev gravid 2018) och vet att bokläsning ligger dig nära om hjärtat om jag inte har fel.

  Boken kommer att publiceras inom en månad och skulle vara så tacksamt om du ville läsa boken tillsammans med dina barn och uppriktigt säga vad du tycker om den. Den är verkligen bra och jag är stolt över den.

  Boken är tillägnad till min dotter som idag är 5 år och hon har varit den största inspirationskällan till boken och har även fått ta del av skrivprocessen.

  Hoppas att detta är något du kan tänka dig att kanske överväga, skulle vara så uppskattat och roligt! Både för mig som helt nybliven barnförfattare men också att få dela med mig av denna fantastiska boken (om man själv får säga så) som jag gärna vill se barn och även vuxna lysa upp av och väcka magin inom en.

  Tusen tack!

  /Sara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish