Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Torsdag

Inlägget innehåller reklam för Hello Fresh

Hej på er <3

Hoppas allt är bra med er! Fick en så rolig nyhet igår så jag mår jättebra idag och ska invänta att bebbes sovstund är över innan jag beger mig till bästis för lunch och mys med dom små. Senare idag ska jag filma ett jobb och ikväll kommer mannens familj hit på middag följt av ett träningspass.

Kenzo fick inviga sin Kenzo-tröja igår. Hur söt!?

Det serverades kyckling i curry, ärtor, tonfiskröra och pasta igår till denna lille herre.

Han härmar för övrigt aaallt vi gör just nu och städade massor igår. Försökte man ta moppen eller trasan så vrålskrek han, haha.

Igår kväll var vi ute och barnen gjorde en enorm hage med tusen rutor, hehe. Efter det tog mannen med dom alla tre för att se hockey och jag fick egentid.

Och innan vi var ute så åt vi middag. Alla åt så mycket och tyckte att det var så gott. Blev mat med kikärtor igen men jag älskar det. Kikärtor bidrar till en bättre tarmhälsa och är helt fullproppade med antioxidanter. Dom hjälper också till att reglera blodsockret. Bra med protein innehåller dom också.

Måste reklammärka detta då jag samarbetar med Hello Fresh! Med min kod GABRIELLAAPRIL kan ni spara upp till 1359:- på era fem första boxar. Rekommenderar verkligen att ge det ett chans. Alltså vi är besatta här hemma. Hemsida HÄR.

Tanken var att jag skulle åka och träna när mannen hade alla barn men jag har varit så himla trött nu på slutet och inte förstått varför. Satt i bilen en stund och höll på att somna så slutade med att jag vände hem och städade lite smått istället ;p

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hur går hemmaträningen med weekly som du skulle köra i april? Rekommenderar du det? Hur många pass finns och behövs redskap? 😄

  2. Sanna

    Vore kul om du kunde lägga ut recept. Förstår att du inte kan göra det från hello Fresh. Vill gärna äta mer vegetarisk mat och älskar kikärtor

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish