Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Inlägget innehåller reklam för Hello Fresh

Hej på er fina <3

Hoppas att ni mår bra! Vi mår bra här hemma. Startade dagen med att umgås med mannens familj och nu tänkte jag passa på att knappa lite på datorn innan sen lunch följt av hämta stora barnen och LPG väntar. Denna gång tänkte jag testa även i ansiktet och det ska bli sjukt spännande.

Annars är min mens sen. Har senaste månaderna haft 29-31 dagar lång cykel men är på dag 34 för tillfället. Gjorde ett test mitt på dagen i förrgår som sa ”inte gravid” men kanske borde göra ett nytt nu i dagarna. Annars kan det ju bero på allt från stress till hormoner. När fick ni en helt regelbunden cykel efter graviditet och amningsperiod? Vore så intressant att läsa!

Igår hade jag på mit ett så fint vinrött set.

Startade dagen med en stor, grön smoothie. Spenat, ananas, mango, banan, turkisk yoghurt, mandelmjölk, ingefära. Så god! Hade också i l-glutamin och kollagen.

Städade hemma. Ja, det är kaos här med ibland. Ser ni hur sopsäcken har vält över den rendiskade stekpannan? ;p

Lite morgonjobb!

Jag har senaste dagarna klivit upp vid 06 och gud vilken lång dag man plötsligt har. Kanske helt självklart för er som jobbar 7-16 men för mig som inte har gjort det på över 10 år och har kunnat styra mina egna tider så är det som en ny värld. Brukar vakna lite senare i vanliga fall och blir ofta så att jag sitter uppe alldeles för sent istället. Nu har jag somnat vid 00 ungefär och älskar känslan av att ha måååånga timmar till förfogande. Även om jag har vaknat 08 tidigare så gör dom där två extra timmarna väldigt mycket. Då är jag färdigfixad och klar innan barnen ska köras till förskolan och skolan och direkt jag kommer hem igen är det bara att tuta och köra med dagen. Absolut något jag kommer att fortsätta med även om jag självklart ska unna mig lite sovmorgon ibland med.

Min älskling hade sötaste nallepyjamasen igår. Orkar inte så gulligt!

Tog absolut bild på honom ur 3000 olika vinklar, haha.

När pappan hämtade vår bebbe för att byta av så fick jag låna min bästis bebbe istället, hehe. Vi tog en promenad för att köpa lunch.

Väldigt gott och mysigt!

Och kan fortfarande inte smälta att han vandrar runt i skor nu. Det finns seriöst inget sötare. Och hur han håller upp armarna för att hålla balansen, haha. Älskling!!

Åkte och tränade igår under eftermiddagen och detta blev min PWO. =)

Såhär ser det ut när jag kompletterar lite med mat här hemma utöver vår matkasse.

Och på tal om matkassen! Denna rätt var helt otrolig och tog 10 minuter att göra. SÅ sjukt god pasta.

Även denna som vi körde till middag igår som hela familjen älskade är Hello Fresh. Koden GABRIELLAAPRIL gör att ni kan spara upp till 1359:- på era fem första kassar. Så passa på!! Hemsida HÄR.

Haft bästisar här på fika och lek.

Riktig mysdag!

Mammas kille och undersöker lilla bästa vännens flaska och skötväska.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sofia

    vi födde vårt barn samtidigt och har sen några månader tillbaks börjat tro att varje ligg runt ägglossning ska resultera i bebis… ( sugen, händer de så händer de ) men eftersom min hjärna tror de har min mens vart sen nästan varje månad. Tror det är kroppen som spelar ett spratt, är inte gravid och brukar inte ha sen mens annars

  2. Anna f

    Fick regelbunden mens 2 månader edter förlossning med första och efter 1 månad med andra.
    ammade båda barnen i ca 2 år..

    Alltså kenzo är så otroligt charmig och söt 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish