Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag igen!

Hej på er!

Måndag igen och vardagen är igång. Fick ju hem barnen tre dagar tidigare så har fått umgås med dom stora sedan i fredags. Idag är det skola igen så klev upp tidigt för att hinna fixa mig innan Jason skulle köras till skolan. Har senaste veckan (eller veckorna!?) haft tjockt, gult snor varje morgon och under dagen är jag jättetäppt i näsa och det bara rinner ur ögonen och näsan. Svider i halsen och har huvudvärk. Är någon typ av megaförkylning som ALDRIG släpper eller så har jag gått och blivit allergisk mot något. Men det är så drygt att knappt kunna andas genom näsan morgon och kväll. Hoppas verkligen, verkligen att det går över snart. Blir nästan arg för att jag inte kan andas ordentligt ;p

Har Jolie och Kenzo hemma idag så dom springer runt här i vardagsrummet i skrivande stund. Håller på med tvätten samtidigt och småstädar lite. Får snart besök av bästis och hennes minstingar med, blir supermysigt! I eftermiddag har Jolie dans, Jason har läxa och så tänkte jag försöka göra lite matlådor inför veckan! Blir absolut en tidig kväll ikväll för att orka morgondagen. Är.så.trött.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Vi har fått svinkoppor igen här hemma. Min äldsta hade ju det för några månader sedan och nu är det tillbaka igen ;p

Vi har ju mestadels ytterkläder från Lindberg men denna är sååå fin från Kuling!! Passade så fint på Jolie med hennes jeans också. Fina tjejen!

Helgens fruktfat, hehe. Hela familjen fick var sin liten frukttallrik efter frukost.

Umgåtts med bästis och hennes barn i vanlig ordning i helgen. Vi har fortfarande mycket snö i Umeå och det är många av er som har reagerat på det, haha. Förstår att det känns konstigt att se för er som bor mer söderut och i princip har grönt gräs redan! Där längst bort på bilden ser ni tjejerna. Tycker att denna park i Umeå är så fin med utsikten över älven! Speciellt på sommaren.

Åt sallad och babblade under tiden!

Haha, alltså han lyckas ALLTID! Han hoppade ner i snöhögen, fastnade med stövlarna och det var omöjligt att gräva fram dom. Min bästa väns sambo ryckte ut med en spade och tog sedan med sig killarna.

Vi tog med dom små för att fika och värma oss lite.

En rensa-kylen-lunch I form av glutenfri pasta och sås på gul lök, morot, selleri, krossade tomater med smak av chili, örtsalt, citronpeppar, umamibuljong, kikärtor och citron. Blev gott och Kenzo åt massor!

Plättar ute på bron! Och choklad med sugrör för bebbe.

Han har för övrigt tränat på att gå med skor och jag tog ut alla kidsen i solen. Han gick och gick och gick och höll handen med storasyskonen. Var så stappligt till en början men det släppte på eftermiddagen och nu kan han springa själv. Så duktig! Det går föööör fort alltså.

Avslutningsvis fick han åka lite i vagnen!

Barnen fick önska mat igår och då blir det alltid tonfiskpasta. Ta alla grönsaker som du tycker om, koka pasta (jag kör alltid glutenfri), blanda creme fraich, majonäs, örtsalt, pressad citron och citronpeppar och blanda allt tillsammans med tonfisk. Sjukt gott och snabbt! Barnens absoluta favoritmat i hela världen!

Och igår hängde vi på köpcentret med alla barn igen. Dom älskar verkligen att umgås och är lika bra vänner som mammorna, haha. Inte så konstigt dock då vi umgåtts var och varannan dag sedan dom föddes. Jolie fick nya kläder, Jason gick runt med sin bästis och kollade i butiker själv. Dom fick låna mitt kort och köpa kexchoklad, tuggummi och åka ”karusell” med. Känns så konstigt att ha ett barn som är så pass stort att han har en mobil, går runt med sin vän ensam och ringer mig om det är något. Har inte riktigt hunnit med. När blev det så liksom!? I år har jag varit mamma i nio år och det har verkligen gått snabbt. Snabbare för varje år också som jag sagt flera gånger förr.

Tränar lite i helgen med men har inte haft så mycket energi och känt mig rätt svag. Gissar på att det är för att jag ska få mens snart. Blir alltid mycket svagare då. Både i kroppen och psykiskt ;p Läste någonstans att det är EN vecka i månaden vi kvinnor verkligen kan bygga muskler och prestera på topp när det kommer till exempelvis träning. Jag borde verkligen anpassa mitt liv mer efter min cykel men tycker det är svårt när livet är ständigt pågående och vardagen måste rulla. Har läst mycket om feminin och maskulin energi också och jag är konstant i den maskulina och har alltid varit. Jag är en riktig görare. Läs om det! Tycker det är sjukt intressant.

Kommentarer

  1. Maria

    Ja vad olika det är, här i Småland behövs gräset börja klippas nu (extra tidigt i år dock) och björkarnas blad har börjat slå ut, hav av vitsippor i skogarna osv. Sverige är allt fashinerande 🌿💫

  2. Josefine

    Kolla om du är allergisk mot snömögel. Här i Luleå har det varit galet mycket nu senaste veckorna och jag vet flera som reagerat starkt på detta, med liknande symtom som du. Testa antihistamin och se om det släpper. 🤗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish