Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vi drar till fjällen

Hello på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Vi ska packa i ordning det sista och beger oss sedan mot fjällen. Längtar så mycket! Vi ska basta, bada, sova och äta i en helt otrolig miljö och jag återkommer med mängder av bilder.

Igår hängde jag hos bästis en stund, var på LPG, tvättade, plockade massor hemma, tog en lång dusch och myste hemma. Tänkte dra och träna på kvällen men hade lite jobb som hängde över mig + brutal träningsvärk sedan passet dagen innan så valde att ta en vilodag. Min man rensade och sorterade massor här hemma igår och organiserade mellan friggeboden, vinden och förrådet. Beundrar honom som orkar och känner att det är SÅ skönt att han tar tag i det. Älskar ju när det är ordning och reda. Det ger mig sinnesro =)

Frullen igår! Smoothie på jordgubbar, ananas, mango, banan, lite äppeljuice och turkisk yoghurt. Hade också kollagen och l-glutamin i vår.

Borsta tänderna med pappa är roligt! Vi har börjat borsta EXTREMT noga på honom då jag uppmärksammade för några veckor sedan att han hade lite inflammerat tandkött vid vissa tänder. Tycker det är sjukt svårt att borsta på sådana här små barn. Men det måste ju göras då han har väldigt många tänder… Så vi kämpar på nu. Sätter på tv och så försöker jag lyfta hans överläpp och borsta noga för att sedan göra samma sak på nedre tandraden. Ibland är han helt samarbetsvillig och ibland får man verkligen ta till alla knep.

Tog med en matkasse till bästis och åt lunch där! Otroligt god sådan. Vegetariska biffar med asiatiska smaker. Tog 25 minuter att göra. Smakade som på restaurang tyckte min bästa vän! Tycker jag med, hehe.

Blev bjuden på kaffe och fika efteråt.

LPG vad ooootroligt. Jag älskar det. Längtar redan till nästa behandling som blir nästa vecka! Är så glad att detta har hittat till Umeå.

På kvällen intogs detta i sängen med datorn i knät.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hej! Skulle inte du träna hemma med det där Wkltrevolt företaget hela april och köra en nystart? Eller jag kanske förstod samarbetet fel 🙈 Orkar du köra både gym och hemmaträning då?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish