Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Påsklovet

Här kommer lite blandade bider från vårt påsklov som har varit supermysigt! Vi har badat mycket och ätit gott! Vi har varit hemma och umgåtts med vänner, hittat på grejer runt om Umeå men också varit nere i Västerås och även i inlandet här uppe i norr. Barnen är väldigt nöjda och vi likaså. Även testat på Leos lekland i Sundsvall till kidsens stora glädje, haha.

Jag är så tacksam över allt i livet. Framförallt mina barn och min man. Har så kloka, snälla, omtänksamma barn så blir nästan rörd. Och är så kär i min make så det går inte att beskriva. Vi är som två nykära tonåringar just nu såhär tre år in i relationen, gifta och med ett barn. Är bara så..lycklig? Och tacksam för allt jag har och min familj <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish