Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

6 veckor gratis hos Nextory!

Inlägget är betald reklam för Nextory

Jag fortsätter mitt samarbete med Nextory och ingen är gladare över det än jag! Har verkligen blivit en grej för mig att lyssna på ljudbok medan jag promenerar, viker tvätt, städar och faktiskt även när jag gör min hudvårdsrutin på kvällarna, haha. När jag väl har fastnat för en bra bok så blir jag besatt och kan inte slita mig från den. Och jag gillar verkligen att jag har möjligheten att lyssna på boken då jag faktiskt inte alltid har tid att läsa. I en hektisk vardag med tre barn har man inte allt för många timmar över till böcker.. Inte jag iallafall.

Jag älskar iallafall Nextory och dom har ett enormt utbud av olika böcker i alla kategorier. Finns även massor för barnen! Perfekt när man ska bila en längre sträcka och vill hålla dom sysselsatta utan exempelvis skärmar. Mina barn älskar också att lyssna på ljudbok när dom ska somna. Dom kommer verkligen ner i varv då.

Just nu lyssnar jag på ”Brottet” av Helena Kubicek Boye och den är SÅ spännande. Kan inte slita mig hur gärna jag än vill! Verkligen ett superdupertips till er som också gillar att läsa/lyssna.

Just nu får ni alla nya och tidigare kunder hela 6 fria veckor hos Nextory om ni registrerar er via min länk HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish