Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Rensa garderob igen

Vi fick ta tag i projektet rensa garderoben igen då Kenzo har vuxit ur storlek 80 nu. Det går så jäkla fort. Som tur är behöver vi inte fylla på med särskilt mycket nytt då vi har jobbat lite proaktivt och inhandlat i 86 och 92 sedan rätt länge tillbaka. Lite strumpor behövs däremot =) Han har sjukt stora fötter och händer ;p

Det skulle absolut tas amningspauser!

Här är högen med det som rensades ut!

Saker som sparades. Den randiga gröna mössan, nallemössan och mössan med ekorrar har varit med sedan Jason var liten. Tossorna i fårskinn och dom små vantarna likaså. Jag har sjukt svårt att skiljas åt med många av barnens klädesplagg och har löst det så att jag har en flyttkartong i förrådet under trappan som är full med kläder i alla möjliga storlekar. Kläder som alla barn har fått ha under sin nyföddtid och kläder som jag tänkte ge dom när dom är vuxna som minne. Har även var sin kista till barnen där jag sparar alla kort dom fått på födelsedagar, extra fina pyssel och teckningar (ja, det är svårt att välja ut dom finaste då alla är så fina), dopbevis, armband från BB osv. Även olika fotoalbum och framkallade bilder finns sparade i dessa.

En liten borsta-håret-paus. Kenzo rev ut alla blöjor ur sitt nya blöjpaket också.

Resultatet! Denna garderob från SEBRA håller jag väldigt kär. Den har varit med i sex år. Inte den mest praktiska kanske men väldigt fin. Också en sådan där materiell grej som jag har mycket känslor för.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish