Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Pågående kampanjer just nu

INLÄGGET ÄR REKLAM FÖR ESTRID, UNDER YOUR SKIN OCH PROTEIN.SE

Har några pågående kampanjer med rabattkoder just nu på instagram och jag vet att ni brukar vilja ha koderna även här.

Hos Under your skin får ni just nu 20% med koden JOSS20. Deras detox-kit räddade på riktigt min torra och kliande hårbotten och deras produkter är otroliga. Dom är verkligen det. Och jag älskar att dom är naturliga då jag mer och mer vill gå över till mindre hormonstötande produkter som ni vet. Jag är aaaabsolut inte där än men att läsa på om vad parfym och kemikalier gör för våra hormoner gör det svårare och svårare att motivera varför jag sminkar mig varje dag ;p Ni fattar. Men jag försöker sakta men säkert byta ut produkter till bättre alternativ fria från parfym och andra onödiga ämnen. Jag har iallafall bytt till deras ”hair growth kit” nu och det är produkter som minskar och förebygger håravfall, ger näring till håret och stärker upp. Du kan läsa mer om deras produkter och beställa HÄR. Tips är att läsa recensionerna på hemsidan.

Hos Estrid får ni just nu deras nya raklödder på köpet vid köp av startkit och resefodral i valfria färger. Dom har släppt tre nya färger som är så härliga! Det ni behöver göra är att lägga till startkit och resefodral och raklödder i kassan och sedan ange koden. Då dras raklöddret av automatiskt. Koden är GABRIELLA24 och hemsida finns HÄR

Hos protein.se får ni 25% med koden JOSS25! Dom har kollagen, proteinpulver, träningskläder – allt möjligt! Och proteinpulvret med smak av glass smakar verkligen så gott med mjölk!!!! Som en milkshake. Måste också tipsa om deras smoothie bowl som bara har bra innehåll. Blev så positivt överraskad när jag läste innehållsförteckningen. Man blandar bara med vatten så är klart på några sekunder. Perfekt att ha en påse på jobbet som mellis eller äta till frukost om man är stressad på morgonen. Hemsida HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    jag har också blivit utsatt för tafsningar och annat. Har laglig sprayer en som tjuter som bara den och en som gärningsmannen får färg på hela ansiktet. Inte klokt man ska behöva ha sådana men känns bättre. Om någon gör något grövre så polisanmäl skitstöveln. kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish