Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder:

Jag har testat LPG för första gången och det var en så konstig känsla av att kroppen verkligen behövde det under tiden som jag låg där. Som att jag hade längtat efter just den känslan som jag upplevde. Så skumt att känna så! Jag älskade det iallafall och tänkte köra 10 behandlingar. För er som inte vet vad LPG är så är det en bindvävsmassage som boostar hudens produktion av elastin och kollagen. Det funkar bra för att förebygga celluliter. Det får igång kroppens lymfsystem och reducerar smärta och stelhet. Jag vill göra detta för att få igång lymfsystemet och för att få bort all stelhet jag har i kroppen.

BESATT av denna låt! Den är så bra. Tänker mig bruna ben, pirrigt nykär i min man och sommarnätter när jag hör den. Älskar.

Min gosiga älskling som alltid ska riva ut allt ur våra skafferier. Har nästan gett upp om att ha städat i dessa medan han är i denna ålder då han verkligen är där och röjer varje dag.

En selfie i biltvätten! Bilen är dock lika skitig igen. Umeå levererar så skumt väder. Plusgrader och regn ena dagen och snöstorm och minusgrader andra dagen.

Kaffemys hos bästis!

Åt potatis med olika såser hos en av mina närmsta vänner till lunch nu i helgen. Fick babbla av oss ordentligt med. Mysigt!

Smoothie på grekisk yoghurt, spenat, mango, banan, passionsfrukt och ingefära. Så god och fräsch och full med nyttigheter.

Måste visa dessa bilder. Alltså hur gulligt att han står sådär på tå!? Han vill verkligen nå.. Lilla hjärtat!

Myskväll med bästis!

Min man vet vad jag gillar ;p Gillar ju inte alls godis men är besatt av kexchoklad. Svårt att hålla sig till att äta hälsosamt när han kommer med detta på kvällen. Gott var det iallafall!

Ansiktsmask och skrolla i mobilen i nybäddad säng är livskvalitet för mig. Inte ofta jag har tid att bara dumskrolla en stund.

Tränat på ganska bra men också lyssnat in kroppen. Känns som att min förkylning som jag hade för någon vecka sedan fortfarandes sitter i. Är sjukt snorig, täppt i näsan, torr i halsen och mellan näsa och hals typ. Så störande.

Haft min bror och svärmor här på tacosmiddag.

Och jag måste tipsa er om denna. Har en period just nu där jag har svårt att få i mig vatten och gillar egentligen inte att dricka sådant som innehåller sötningsmedel varje dag. Men hellre få i sig vätska än inte alls. Så det får bli denna ett tag till fram tills att vatten smakar gott igen ;p

Mannen har handlat nytt till mini. Så söta plagg!

Stora barnen fick också nya grejer. Han tänker alltid på dom med <3 världens bästa!

Hade lunchdate med mig själv i bilen. Och babblade i telefon med bästis.

Vi var på hockeymatch och drog som alltid fem minuter innan det var slut för att slippa alla köer när ALLA ska gå samtidigt.

Jason hade avslutning på hockeyn för denna säsong. Tycker han är så jäkla cool som utan erfarenhet bara hoppar in i ett lag där alla har både spelat hockey och stått på skridskor hur länge som helst. Så roligt att se hans utveckling. Är så stolt över honom att han är så modig. Och tacksam för min man som har hjälpt till så otroligt mycket med sina kunskaper och erfarenheter.

Min familj <3

Barnen fick fina påskägg av mannens mamma och pappa. Dom är så snälla som tänker på mina stora barn med. Jättetacksam verkligen.

Dags att rengöra alla ventilationer i taket kände jag efter detta ;p

Har organiserat lite hemma. Diskmaskinstabletterna blir alltid blöta och klibbar ihop när dom ligger i sin förpackning och detta kommer nog underlätta lite.

Även städskåpet fick sig en rejäl omgång. Var helt kaos där inne. Önskar jag hade haft ett enormt skåp som rymde mängder med produkter med detta duger ändå. Har ju som ni vet ett väldigt stort intresse i städmedel och allt som hör till. Måste också erkänna att jag har ännu mer grejer i köksskåpet som är mer relaterade till just köket.

Pannkaksfrukost med familjen!

Och ja, det var absolut en lång fredag för min del ;p

Hängde i köpcentret och åt sushi i lekrummet med bästisar. Kenzo kramade ihjäl Jolies bästa vän och jag blev helt tårögd. Alltså ni skulle ha sett hur han tittade på henne. Det var så fint. Och hon var så oerhört varm tillbaka mot honom.

Snabb, god, enkel lunch!

En liten tuttegalning!

Myset hemma hos bästis!

Och mammornas lunch. En godare sådan om man säger så.

Och alltså detta var SÅ GOTT!!! Är en maträtt från Hello Fresh med panerad fisk som är helt otrolig. Både jag och mannen sa att det är bland det godaste vi ätit. Tog typ 10 minuter att göra. Otroligt fräscht och mättande. Med massor av grönsaker!

En till supergod rätt från kassen! För både stora och små.

Påskmiddag och tårta hos vännerna!

Kenzo har fått play doh av farmor. Han smakade först på den och skakade länge på huvudet när han insåg att det faktiskt inte var ätbart.

Filmat och fotat ett så roligt, kreativt samarbete.

Sovande plutt!

Det är ju jag som sköter tvätten här hemma och min svärmor tipsade mig om att lägga kläder som luktar svett eller bara unket i ett ättikabad innan tvätt. Det funkar så bra!! Testade först att låta kläderna ligga i en timme och det hjälpte inte men i över ett dygn – magi! Tips, tips! Har tidigare testat att använda sporttvättmedel eller hälla ättika direkt i maskinen men det har inte hjälpt. Detta var toppen!

Besatt av grönkålschips. Sätter ungen på 150 grader och delar grönkålen i mindre bitar, vänder i örtsalt och olivolja och in i ugnen. Men man får hålla koll då dom snabbt blir brända.

Haft egentid med min gosfia och ätit lunch på tu man hand.

Jason har spelat innebandymatcher!

Kenzo har varit och hälsat på på förskolan som han ska börja på i höst. Eller ja, mest troligt i höst. Om han inte känns redo så kommer vi att ha honom hemma längre men med tanke på hur social, framåt och nyfiken han är så tror jag att det kommer passa perfekt i tid. Han ville absolut inte åka hem när vi var där på besök nu heller.

Gottekväll framför serie. Smoothie med mango och jordgubb, chips med smak av tryffelmajonäs och nötter i choklad, mhmm. Allt jag var sugen på den kvällen.

Handlat med mini!

Druckit ännu mer grön smoothie.

Ätit sushi och varit på bio med mina stora och fått kvalitetstid med dom. Otroligt mysigt och välbehövligt.

Vi har en liten kille som har börjat gå massor. Det har verkligen börjat släppa nu! Han tog ju första stegen för ungefär en månad sedan men har ändå föredragit att krypa. Men nu verkar det bli mer och mer gång för varje dag.

Kommentarer

  1. Mia

    Ha en mysig april månad. Tycker du sminkar dej så snyggt. Jag och min kille har bokat ålandskryssning ska bli så kul. Ta hand om dej. kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish