Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

1a april

Hej på er och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej men har haft vääääldigt mycket hälsoångest nu på slutet. Tycker det är så drygt när den kommer. Kan gå längre perioder utan att jag tänker särskilt mycket men plötsligt slår den till och jag kan inte sluta oroa mig för..ALLT. Så less på att vara såhär! Önskar ibland att jag kunde spola tillbaka tiden typ 10 år och ha hjärnan som jag hade då. Var seriöst inte orolig över någonting. Levde typ för dagen och hade noll bekymmer i livet ;p Goals. Nackdelen med att bli äldre är väl att man får mer erfarenheter samtidigt som man blir lite klokare.. Och dom två tillsammans blir inte en bra kombination för mig med allt trauma jag har i bagaget. Så om ni vill veta ärligt hur jag mår så har jag väl inte mått jättebra senaste veckan. Har ett ”skov av hälsoångest” som jag brukar kalla det. Tror jag har PMS också för känner mig bara känslig, orolig, lättirriterad och gråtig.

Nu är det påsklov och idag får jag tillbaka stora barnen. Vi ska hitta på grejer större delen av veckan men förhoppningsvis hinns det med lite vila hemma också.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Hängde på spa med bästis igår. Blev två spontana timmar. Otroligt härligt för en tre och en fyrabarnsmamma.

Kommentarer

  1. Ida

    Har exakt samma som dig med hälsoångest. Allt började för 10 år sedan när jag fick barn. Innan dess var ingenting något problem. Nu är jag orolig för allt och tror det värsta hela tiden. Känner hjärtat slå hårt och kollar pulsen, i bland är den för låg och ibland för hög, vilket är min jobbiga grej just nu. Men tror också det har med hormoner göra. Är också bra i perioder sen får jag ett skov. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish