Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ska vi separera?

Alltså gud vad jag ångrar att jag la upp den sista bilden i detta inlägg på story. Blev helt bombad på dm om vi ska skilja oss och varför jag inte har ringarna på mig. Blir genast också spekulationer med ”din man har inte lagt ut något på dig på länge” eller liknande ;p Som att vissa nästan hittar på historier om varför vi har valt att gå isär, haha.. Men nej, det ska vi inte göra! Om ni minns så tappade jag ju en av ringarna på badhuset och vi har ett försäkringsärende igång där. Nu är jag livrädd att tappa den andra också och direkt jag blir blöt om händerna + har tvål så glider den av mitt finger. Speciellt nu när den andra ringen inte sitter intill. Var som att ringarna stöttade upp varandra lite innan ;p Så ja, det är inget genomtänkt beslut att inte ha någon ring på bilderna utan det bara blev så då jag filmade samarbeten i badrummet och i vatten precis här. Sedan har jag ju mannens namn tatuerat över hela fingret med så blir inte av med honom så lätt oavsett 😉

Vill i samma veva som jag skriver detta inlägg också förklara min tystnad. Jag fick ju en jättejobbig förkylning som aaaaldrig gick över och fortfarande (sjukt nog) sitter i lite. Jag har behövt tid till att återhämta mig lite, varit mammaledig och bara behövt tid off. Det är nu dom senaste dagarna jag har börjat känna mig som en människa igen, orkat träna, göra saker utan att ha sprängande huvudvärk.. Ja, ni fattar. Har också behövt göra annat jobb i form av samarbeten osv så det har blivit prioriterat nu under veckan som varit. Men nu är jag tillbaka och ska sätta mig och knåpa ihop lite inlägg nu direkt medan bebbe sover och mannen spelar dataspel.

Hoppas allt är bra med er och att ni håller er friska! Stor kram och glad påsk/G

Kommentarer

  1. Mia

    Men har inte folk annat för sig änn att spekulera. Nästan sorgligt. Jag har inte tid för sånt. vi lever vårt liv och njuter av våren och solen. Så härligt.

  2. Mia

    +1. Jag och min man gifte oss 2019, blev gravid 2020 och tog av den efter halva graviditeten då fingrarna svullnade. Kändes så opraktiskt med ring med bebis och sen blev jag gravid igen. Nu är yngsta 16 månader och tänker att jag börjar med smycken igen när barnen äldre. Använder inga nu. Och mannen är inte heller en ringperson, han lämnade till och med in den för att jgöra mer bekväm men funkade inte. Så vi är ringlösa, tänker aldrig på det förrän jag läser sånt här men är väldigt gifta ändå. Ifall folk undrar så är vi gärna deras underhållning, kan inte bry mig mindre.

  3. L

    Haha, som att giftermålet sitter i ringarna. Folk är bra lustiga.
    Jag och min man har varit gifta i 10 år, har det jättebra men vi har inga ringar. Inte haft på typ 8 år. Tycker det är obekvämt med ringar/smycken överlag och vill inte ha det. Vi vet ju att vi är gifta, det räcker. Sen om folk vill visa att man är ”upptagen” så göra ju det automatiskt med ens attityd, utstrålning tycker jag. Det märks ju att man inte letar efter någon liksom.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish