Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hoppas allt är bra med er!

Jag mår äntligen bra! Hoppas jag.. Hoppas denna sjuka ger med sig nu. Har ju inte varit riktigt sjuk men att ha dunkande huvudvärk och ond hals är nog illa. Har inte varit snorig men det är jag idag! Däremot är alla andra symptom borta just nu vilket känns sååå skönt. Njuter!

Tog oss ut en sväng vid lunch igår och käkade. Och så fick Kenzo sova i solen en stund. Vände bort hans ansikte från direkt solljus efter någon minut så oroa er inte. På bilden när hans pappa bär honom är han helt nyvaken och han ser alltid så otroligt skeptisk och bitsk ut då, haha. Så gulligt! För mig var dagen jobbig igår. Mitt huvud höll på att explodera framåt mot bihålorna och jag som sällan tar alvedon gjorde faktiskt det igår. Hjälpte det? Nej, haha.. Somnade vid 18:30 och vaknade vid 23 för att kvällsfika och sedan somna om. Mådde verkligen iiiinte bra. SÅ tacksam att det är över idag.

Har gjort mig en grön smoothie på mango, banan, babyspenat, turkisk yoghurt och mandelmjölk och slagit mig ner vid datorn en liten stund. Ska träna senare tänkte jag! Inte varit där på över en vecka så blir ett lugnt pass.

Beställde för övrigt nytt kollagen och L-glutamin igår då allt tagit slut här hemma. Märker så stor skillnad på min mage när jag tar dessa och inte.

Och jag är verkligen inne i någon typ av fixarmode. Vill bara rensa ur och fixa varenda skåp och varje liten låda här hemma. Ska ta tag i det lilla skåpet i tvättstugan idag där jag förvarar alla städgrejer tror jag.

Helgen är för övrigt fullspäckad med innebandyturnering och hockeyträning, kalas, bio med mina stora och jobb. Ikväll ska vi se Masked Singer och det blir en tidig kväll för mamman. Tänkte försöka somna med kidsen faktiskt, haha.

Önskar er en fin fredag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Emelie

    Köp nässprayen nassonex! Det går upp i bihålorna. Morgon och kväll glöms besvären har gått över! Hjälpte mig jättesnabbt! Hade också långdragen förkylning som kom om och om igen.

  2. Millie

    Hej! Jag är verkligen imponerad över allt du orkar med gällande träning, fixa hemma och samtidigt vara den bästa mamman till dina barn. Min egen ork tryter för det mesta och framförallt vet jag inte var jag ska börja gällande träningen. Födde barn för 14 månader sedan och har lyckats komma ner till vikten jag hade innan jag blev gravid, vilket jag är väldigt nöjd med. Men det jag inte blir av med är den så kallade ”mammamagen”. Har du några tips? Jag förstår ju att man behöver träna hela kroppen då det är svårt att punktförbränna, men tar tacksamt emot tips på vad jag kan göra på gymmet 🙂 Väger just nu 66 kg, så det är inte långt kvar att uppnå det jag vill för att känna att min kropp både är stark och fin! Tack för en fin blogg.

    1. Mia

      Mitt bästa tips är att gå till en fysioterapeut för och se hur stor muskeldelning du har. Efter det kommer du få olika magövningar och göra varje dag. Det räcker för de flesta men ifall det inte blir bättre kan du bli skickad vidare till läkare/kirurg. Googla rektus diastas. Jag hade hela 10 cm delning och fick en operation via landstinget. Nu är jag platt igen. Jag tänker det kan vara bra och veta att inte alla kan fixa sina mammamagar ens med magövningar, musklerna är för trasiga. Dock behöver du vara klar med barn innan du gör en sån operation.

  3. Sara

    Tänkte på dig när jag hörde om Kate. Är cancern något du tänker på nu? Är din hälsoångest under kontroll eller blev den värre efter du fick cancern? hoppas du är okej

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish