Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden:

Lyyyyxigt häng med bubbel och spa! Om ni undrar varför jag har fläckar på rumpan så är det min brun utan sol som åker bort av vattnet ;p

Mina killar! Vi behövde inhandla nya laddare till mobilerna och så blev det en sväng på Leos lekland och smoothie. Tycker dom är sjukt lika på sista bilden!

ÄLSKLINGEN!! Vi kollade in gården på förskolan han ska gå på.

Vi har hängt upp en hylla där vid trappan vid barnens säng. Blev superbra! Har dock inte dammsugit upp allt skräp som faller ner när man borrar hål ser jag nu ;p Ska fixa det snarast. Men bra blev det!!

Köpt målarfärg och penslar åt Kenzo!

Rita med pappa!

Klättra upp i trappan går snabbt! Vi ska för övrigt måla om trappan till ljusgrå. Den är så sliten och trasig efter sex års användning. Är obehandlat trä som är rätt mjukt och det har blivit för mycket slitningar på den.

Haha, jag och Jason ;p Han har för övrigt fått ett simkort till sin egna telefon nu. Så nu kan han smsa med mamma, pappa, bonusmamma och bonuspappa. Och alla storasyskon på pappas sida! Och alla vänner. Så roligt och så.. konstigt (!?) att ha ett så stort barn. Vi har givetvis koll på vad han gör på sin telefon!

Två av tre favoritkillar <3

Kommentarer

  1. Ninna

    Så fint rum Jason har! Är det Gustav Posslers klubba man anar på väggen?😊(är gift med ett Löven-fan😊)

  2. Mia

    Kan du inte berätta lite mer varför du/ni har valt att sätta Kenzo så mycket tidigare på förskolan än de två tidigare barnen? ☺️ Du ger ju förut uttryckt att du vill göra så med alla barn och att det var SÅ bra.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Är inte tidigare 🙂 Jolie började hösten 2019. Hon är född januari 2018. Kenzo börjar hösten 2024 (om allt går bra och han inte visar att han ej är redo) och är född december 2022.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish