Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Vi mår bra och jag har mått oförskämt bra och varit extremt mycket piggare sedan jag började äta tillskott av järn. Har tidigare känt att jag knappt kommer upp på morgonen och speciellt inte efter en tuff natt men nu flyger jag upp ur sängen även efter en jättedålig natt.. Sjukt ändå! Eller ja, järn är ju superviktigt så kanske inte allt för sjukt ändå ;p Funderar dock på att boka in mig för att få järn intravenöst istället då min mage inte alls mår bra av att äta dessa tabletter trots att dom ska vara skonsamma mot just magen. Vi får väl se! Hur gör ni andra som behöver äta tillskott av järn?

Jag har just nu riktigt tuffa nätter med Kenzo. Han sitter fast i mitt bröst exakt hela nätterna, är gnällig, gallskriker från ingenstans.. Alltså jag är såååå jäkla slut. Känner mig verkligen mentalt dränerad. Att ha små barn är ingen barnlek, haha.. =) Tycker ändå att jag klarar vardagen och gör det bra trots extrem sömnbrist men jag längtar efter nätter med bra sömn. Håller tummarna för att det inte är allt för långt bort i tid.

Annars då? I tisdags var vi i Stockholm och hämtade en ny bil då vi verkligen behöver två stycken. Annars blir någon av oss alltid låst hemma med eller utan bebis och det känns så ohållbart i längden. Jason har ju också mycket träningar och någon av oss måste ju ta honom dit utan att den andra blir helt låst utan bil. Så ja.. Det behövdes verkligen! Bilarna är i princip identiska! Den vi hade sedan innan är en BMW X6 och detta är en X5! Dom ser exakt likadana ut framifrån. Har för mig att vår BMW-säljare har sagt att det faktiskt till och med är samma bil förutom att X6 har en annan form. Annars är dom precis likadana och lika stora.

Idag startar jag dagen med jobb och sedan ska jag käka lunch med min bankman innan jag tar med mig bebis och åker till bästis i ett par timmar. Ikväll ska jag försöka gymma trots att mitt revben fortfarande är dåligt. Har iallafall fått okej på att träna nedre delen av kroppen så något sådant får det bli. Var på gymmet igår kväll med och körde lite lätt. Hade inte varit där sedan torsdagen förra veckan så det var väldigt välbehövligt för mitt mående.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Får av läkare niferixdroppar men dom är slut överallt. Tål inte tabletter. köpte blutsaft men får ont i magen av den . så vad gör man nu?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish