Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

– Vår bebis har börjat gå!!! Han började för några veckor sedan och det är så roligt! Han är så duktig. Han föredrar dock fortfarande att krypa då han insett att det går mycket snabbare men det är så kul att han faktiskt kan nu iallafall. Lilla älsklingen!! Är så stolt!

Vår fina, älskade bebis! Så stor och duktig!

– När vi var på badhuset i fredags så skulle jag skaka en handduk efter att vi hade badat. Båda mina ringar flyger av mitt ringfinger och jag hittar bara den ena till min stora skräck. Hade hjälp av sååå många kvinnor + barn att leta ringen och vi vände upp och ner på skor, väskor, skåp – allt. Tyvärr hittade vi den inte. Och tyvärr var det den dyrare av mina ringar som åkte av. Har anmält till försäkringsbolaget så jag hoppas att jag får lite tillbaka iallafall. Vill så gärna ha en ny likadan! Den ringen på bilden nedan är den som jag lyckades hitta igen.

– Vår friggebod börjar bli klar nu och det är så roligt! Så glad att min man tog tag i detta och ser fram emot allt som ska hända både in och utvändigt med huset nu månaderna framåt.

– Barnen är så nöjda med veckan och ville absolut inte gå tillbaka till skola/förskola idag, haha. Känns skönt att vi har levererat så bra och att dom är glada över dagarna.

Hunnit med att promenera. Storasyster ska absolut köra vagnen!

Hemmet har absolut fått se ut såhär och jag har haft panik över det ;p

Biblioteket har vi hängt på!

Gjorde stora bananpannkakor till frukost en dag. 2 bananer, 6 ägg, 6 dl havremjölk, 4 dl havregryn, lite salt. Mixa ihop allt och stek i smör. 

Utelek i solen! 

Massor med lek hemma!

Badat har vi gjort både på badhus och hemma i badkaret!

Lite bilder från vår heldag i Övik på Paradisbadet. Vi kom hem lagom till läggdags för alla barn. 

Pappa har köpt små hockeymål och hockeyklubbor! Så gulligt!

Och Kenzo är inte den enda som tycker att det är roligt!

Gjorde otroliga citronbollar igår på nötter, smör, kokos, citron, gurkmeja och honung. 

En godare lunch!

Och en himla god räkwok till middag! Med kokosmjölk och massor av broccoli. 

Sovmys med pappa <3

Lite inhandling av lördagsgodis! Mamma och pappa unnade sig också lite och ni kan ju gissa vems som är vems i påsen ;p

Tränat på riktigt bra fram till att jag fick min låsning!

Mästerfotograf Jason =) Haha.

Dela på grön smoothie med mamma! Spenat, mango, banan, äppeljuice!

Så god! Ska göra en ny idag!

– I fredags vaknade jag med en låsning och tänkte inte mer på det. Det var liksom en ”vanlig” låsning mellan skuldrorna som gjorde ont och var jobbig men tänkte att jag bokar en naprapattid efter helgen bara. Under lördagen så hände något och det blev SÅ illa att jag grät av smärta. Kunde inte ta mig upp ur soffan själv, hålla i ett glas, vrida på huvudet alls, lyfta armen.. Alltså det var så hemskt. Hade så brutalt jäkla ont. Sa flera gånger att jag hellre föder barn och det är såklart inte sant MEN då är det iallafall positiv smärta. Detta var bara hemskt. Skrev privat till typ alla naprapater i stan och fick faktiskt en akuttid samma eftermiddag. Mitt revben hade vridit sig och jag fick hjälp. Har fortfarande jätteont men nu är det mer som en ”vanlig” låsning igen fast lite mer ömt.

– Vi avslutade lovet på topp igår med middag ute hela familjen! Och nutellapizza till efterrätt. Sååå gott! Allt var perfekt förutom att jag hittade ett långt hårstrå i min nutellapizzabit ;p Men sa såklart ingenting, tycker sådant är jobbigt att klaga på.

– Kenzo har varit förkyld och vägrat att äta. Han kan småäta lite men hans stora aptit för ALLT är som bortblåst och jag tycker att det är så jobbigt. Tur att jag har amningen att luta mig tillbaka mot. Hoppas han börjar äta snart igen. Jag har varit som en galning och serverat alla möjliga typer av mål man kan tänka sig. Imorse fick han gröt med smör och sylt (!!) men vägrade, mjuk macka med smör men vägrade och sist men inte minst naturell yoghurt med färska hallon. Då åt han lite iallafall.

– På tal om mat så har han haft mycket problem med eksem på grund av att han äter själv, blir kladdig, vägrar haklapp och behöver sköljas av med vatten efter varje måltid. Denna nedan blev vår lösning och jag ska beställa fler från andra ställen än IKEA som bara hade en modell. Men gud vad bra denna har varit och allt eksem är i princip ett minne blott redan nu.

När barnen lekte i lekrummet på köpcentret så skrapade mini upp hakan när han skulle ta några steg. Har glömt hur läskigt det är när dom börjar gå och ramlar hela tiden. Kanske blir en hjälp ändå ;p

Kommentarer

  1. Sara

    Anar ni har en till bebis på G igen, kan se den lite putande magen och du har inte nämnt mens på ett tag. Spännande 🥰

    1. Maria

      Vart har hon en putande mage? normala kroppar förändras under dagen och månaden beroende på vad vi äter och vart i vår cykel vi är. Hon kanske inte skriver ut varje gång hon har mens precis på samma sätt som hon inte skriver ut varje gång hon går på toaletten, ligger med sin man, bråkar med sina barn osv…
      Sluta kommentera andras kroppar och eventuella graviditeter (!)
      Du kan såra någon med såna kommentarer även om du inte menar illa.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish