Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Kikar in här lite snabbt innan vi gör dagen. Jag ska på en konsultation nu innan lunch och sedan står jobb och lite matlagning på schemat. Sen ska vi väl försöka aktivera barnen på något vis! Igår hade vi full rullians med tre kids, plocka fram och städa bort mat, städning och tvätt här hemma och innan jag hann blinka så var klockan 16 och det var dags att åka mot biblioteket. Hade lovat Jason och Jolie att vi skulle låna lite böcker nu när det är sportlov. Passade på att ta en fika och läsa lite också.

Supermysig familjestund! Kenzo fick en egen festis och egen chokladboll, haha.

Pappan i huset hade beställt hem lite nya muggar. Detta är Kenzos absoluta favoritmugg och det är som ett ”magiskt” glas som är spillfritt men som barnet kan dricka ur som ur ett helt vanligt glad. Mycket bättre än pipmuggar tycker vi båda. Han beställde också en toasits för snart är det dags för potträning. Jag hatar ju potta och inget av mina stora barn har gått på potta, hehe. Har kört toaletten direkt. Tycker det är mycket fräschare och så slipper man övergången från potta och toa. Brukar faktiskt sätta Kenzo på toaletten när jag ser och märker att han börjar trycka. Ibland går det superbra och han gör nummer två i toan och ibland blir han bara arg ;p

Friggeboden kommer sakta men säkert på plats!

Gårdagens lunch blev chili sin carne från Hello Fresh!

En annan sak som pappan i huset har köpt hem är ett bollhav till mini. Han såg hur såld han var på bollhavet på Leos Lekland och tyckte att han behövde ett eget.

Vår perfekta lilla son! Honom gjorde vi bra!!

Och min snygging till man <3

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Madde

    En fråga från en mamma till en annan, när han lyckas använda toan, hur fasen gör man med rengöringen? Tar du ner honom innan du torkar? Har själv en 18 månaders och inte en chans att han skulle sitta kvar snällt tills man blivit klar och läskigt med fallrisk då 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish