Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hej fina ni och god morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra och det har inte hänt mycket alls denna vecka. Är mestadels föräldraledig faktiskt. Så otroligt härligt! Blir nästan lite bubblig i kroppen när jag tänker på att jag får vara det. I höst börjar Kenzo på förskolan och jag ska verkligen se till att ta vara på tiden fram till det. Han är så himla rolig och i en så kul ålder! Klappar händerna, vinkar, härmar alla ljud och ord man säger, säger titta, tut tut, mamma, pappa, titta, där, glad, diddi (favoritbabblaren), skäller som hunden, brummar som bilen, gör high five.. Vill stoppa tiden nu! Han är alltid så glad med! Ett riktigt litet lyckopiller.

Idag står öppna förskolan på schemat (har typ varit där en gång tidigare i mitt liv ;p) och efter det blir det en loppisrunda med min bästis! Vi skulle egentligen ha haft en sådan förra veckan men då vi alla har haft sjuka barn i omgångar så får det bli idag istället. Är så peppad! Älskar våra rundor! Tråkigt nog har vi inte allt för mycket bra loppisar här i Umeå men absolut bättre än ingenting =) Annars ska jag göra lite ärenden, städa lite hemma och självklart ta mig iväg till gymmet en sväng.

Startade dagen med räkmackor och bästishäng med våra bebisar.

Åkte förbi IKEA en sväng för att köpa det sista till barnens skrivbordshörna, en ny dörrmatta (den vi har nu är sex år gammal och galet sliten) och så hittade jag en filt som var nedsatt till 169:- så kunde inte låta bli den!

Hängde sedan med bebbe och mannen på Leos lekland en stund. Jättemysigt! Kenzo får verkligen vara i sitt sanna element där, haha!

Väl hemma så åt vi denna otroliga middag!! Kikärtor i soja/honung/sesamfrön med ris, sallad och asiatisk majonäs. Detta var bland det godaste jag ätit! Och så fräscht. Denna rätt kom i vår Hello Fresh-kasse och tog 20 minuter att slänga ihop. Riset var det som tog tid att koka! Med min kod 1359GABRIELLA kan ni för övrigt spara upp till 1359:- (!!) på era fem första boxar + att ni får en gratis efterrätt i varje box LIVET UT om ni signar upp er via min länk HÄR. Gäller februari ut så passa på!

Hoppas att ni får en fin onsdag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Julia

    Vi har också haft Hellofresh ett tag nu och jag älskar det! Dock får man göra uppehåll ganska ofta då man får samma recept efter några veckor tycker jag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish