Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hello på er <3

Hoppas att ni mår bra! Det gör jag! Alltså jag hade myyyysigaste kvällen igår med min man. Vi hade barnvakt i form av världens bästa farmor och tog oss ut på en middag bara vi. SÅ VÄLBEHÖVLIGT! Alltså jag var helt nervös och pirrig och plötsligt var vi sådär megakära igen och höll handen när vi promenerade från bilen, pussades konstant och bara var vi för en stund!? Babblade oavbrutet om exakt allt annat än barn och glömde nästan för en stund att vi ens har barn!? Maaaagiskt. Oj, så nöjd jag är med kvällen och detta behöver vi absolut göra oftare. Sedan hade vi lite egentid i bilen med innan vi åkte tillbaka bebbe som hade haft det så bra med sin farmor =) Kom hem rätt sent men bestämde mig ändå för att orka ta mig iväg till gymmet. Och det var så skönt trots att jag var väldigt trött. Gjorde en high five med mig själv efteråt. Ska försöka träna varje dag denna vecka! Sen blev det sovdags lite för sent igår då jag tog tag i mailen och lite annat jobb innan vi la oss + att vi fick för oss att kvällsfika och se Love is Blind. Kommit en säsong 6 som vi har börjat titta på! Någon annan som kollar?

Idag vaknar jag nykär, pirrig, lycklig och glad. Vi umgås ju otroligt mycket varje dag då vi båda kan jobba hemifrån MEN vi har ju alltid bebis med oss så det blir ju inte riktigt samma sak. Längtar så efter första gången vi kan sova borta tillsammans och ta in på hotell. Att få sova sådär nära hela natten som vi alltid gjorde förut. Vi brukar alltid kramas och ligga på samma sida av sängen innan vi säger godnatt men precis när det är dags att somna så ser vi alltid till att bebbe sover mellan oss så att det inte finns någon risk att han rullar ner från sängen under natten. Men det är så fint att få vara såhär kär i pappan till sitt barn och att han faktiskt är min man. Eftersom att vi gick från en väldigt passionerad och rolig relation (som ni vet så var vi ju kks bara) till att bli föräldrar tillsammans så är jag ju som ni kanske förstår helt galen i honom och det är en sådan lyx. Vi säger faktiskt det typ varje dag till varandra – att det är så.. lyxigt (!) att få vara tillsammans med den snyggaste man har sett och en person som man är så attraherad av. Och att få dela livet och ha en fungerande vardag och familj + det där pirret på det. Sedan känner vi ju inte alltid pirret bland alla blöjbyten och liknande men ni fattar ;p Vi är dock bra på att hitta stunder i vardagen med men det blir ju ändå inte samma sak med ett barn hemma. Är alltid en annan person som går före oss. Vilket är fint. Men så fint att få ha varandra med och verkligen vara kära. Inte bara vara mamma och pappa. Älskar att bara umgås, prata, vara.. Vi har så mycket gemensamt och det finns alltid något att babbla om. Båda är riktiga pladderkvarnar med så det tar liksom aldrig slut. Nej hörni! Så mysig kväll som jag kommer att leva länge på.

Vi käkade på BASTA för första gången och blev så sjukt imponerad av maten. Woooow så gott allt var. Kommer absolut att äta där fler gånger. Otroligt gott!!!!

Älskling <3 Är så kär i honom så går inte ens att beskriva! Sen driver han mig verkligen till totalt vansinne ibland med. Vi kan ha rätt olika åsikter om mycket och svårt att förstå varandra ibland. Men han är så klok, så driven, så livsglad, så omtänksam, så rolig, så fin och så varm. Jag är verkligen tacksam att jag får dela livet med honom och tacksam för allt han gör för mig och barnen varje dag. Hade inte kunnat drömma om mer!!

Tidigare på dagen var jag hos bästis och njöt av lite mammaledighet. Hade våra fyra yngsta kids. Älskar att få dela mammaledigheten ihop igen. Ska absolut dit en stund idag med. Tänkte köpa med någon smarrig räkmacka, vi båda har varit så sugna på det!! Bland det godaste som finns!

Hade med en Hello Fresh-påse och denna rätt imponerade rejält!! En thaigryta som tog 20 minuter att slänga ihop och smakade som på restaurang. Vegansk var den också! Mhhmmm! Med min kod 1359GABRIELLA kan ni för övrigt spara upp till 1359:- (!!) på era fem första boxar + att ni får en gratis efterrätt i varje box LIVET UT om ni signar upp er via min länk HÄR. Gäller februari ut så passa på!

Sövde honom för dagsvilan i famnen genom att amma och guppa lite. Hemma somnar han ju alltid i sängen eller i vagnen när han sover sin ”mitt på dagen vila” men det är lite lurigare när vi är hemma hos någon. Löste det så som på bilden ovan igår genom att försiktigt lägga över honom på ett täcke på golvet efter att han hade snarkat till i min famn.

När vi kom hem åt Kenzo sej, potatis, ärtor, smör och romsås. Han ääälskar det! Och hur gullig är han inte när han äter med skeden!? Så fokuserad. Han äter uteslutande själv nu. Han gillar inte att bli matad längre! Blir mycket att städa för föräldrarna men vad gör det om 100 år? ;p

Träna på att gå med pappa! Det har inte släppt än men han tar typ 2-3 steg mellan ex. vardagsrumsbordet och soffan. Men han är lite feg. Sen är han supersnabb på att gå om man hjälper till eller springa runt möbler men han vill iiiiinte riktigt släppa helt än om det inte finns något att ta emot sig på. Jag klagar inte! Rätt skönt att han får bli lite större och ha kanske en gnutta mer konsekvenstänk, hehe.

Att amma ett större barn ;p Ja, ni som har gjort det – ni vet ju! Dom gör typ akrobatiska konster vid bröstet, river, sliter, drar, hoppas, rullar, dansar.. Ni som har frågat mig hur man slutar amma – jag vet faktiskt inte. Mina stora barn har slutat av sig själva. Hade aldrig orkat något projekt i form av att försöka sluta. Orkar inte en ledsen bebis, orkar inte anstränga mig mer än jag redan gör på nätterna, orkar inte dra igång något som gör vardagen tyngre. Hade faktiskt kunnat sluta amma nu för är rätt less på det MEN han får faktiskt bestämma själv när han vill sluta. Det är inte särskilt jobbigt för mig mer än att jag bara är ”klar”. Det viktigaste är att alla får sova så bra som det går och att vi har ett nöjt barn. Sen har ju amningen otroliga fördelar för både mamma och bebis + att WHO rekommenderar delamning till 2 års ålder. Både Jason och Jolie slutade strax innan dom fyllde två. Helt utan gnäll eller drama. Dom trappade ner på amningsstunderna och plötsligt en dag var det bara färdigammat. Kommer göra samma sak denna gång för orkar som sagt inget annat ;p Är redan för trött och slutkörd, haha.

Ett gulligt litet bildspel på när Kenzo maniskt grävde i dom stora barnens korg med pärlor och pappan fick fånga den lilla handen innan den åkte in i munnen. Gång på gång på gång, haha. Han är SÅ snabbt i sina rörelser med och kollar hur gulligt han står på tårna för att nå pärlorna. Världens sötaste gosigaste lilla pojke! Han är verkligen på den där gränsen mellan bebis och pojke nu tycker jag. Fortfarande inte tillräckligt stor för att vara en pojke men inte så pass liten att han kan bli kallad för bebis heller. Eller jo, liiiite bebis är han väl fortfarande.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Annelie

    Underbart att ha en sån kärlek till sin man och attraktion. ❤️ Jag och min man har jätte mycket attraktion till varandra trots 2 barn och snart 9 år tillsammans. Relationen har gått upp och ner men attraktionen har alltid funnits, och den är guld att ha. 🙏❤️ Tror att attraktionen limmat ihop oss många gånger. 🥰 Grattis er! Jag gissar att ni ha en lång relation framför er. ❤️❤️

    1. Kimsmileb

      Egentid i bilen är ju typ bästa som finns?? Bara sitta där med bilen avstängd och dra ut på tiden liiiiite till.. typ vad jag gör varje dag när jag kommer hem. Bara få sitta i lugnet en stund extra innan man möter ”kaoset”.. GULD

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish