Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Måndag och ny vecka och idag åker stora barnen till sin pappa. Känns jättetråkigt MEN jag tar denna vecka som en chans att vila upp mig lite och samla krafter. Har varit en otroligt intensiv vecka med träningar och aktiviteter exakt varje dag. Superkul såklart men man blir utsliten. Knappt tagit mig till gymmet under veckan som varit då jag varit helt totalt utsliten och valt att lyssna på kroppen. Vi har en otroligt intensiv bebis också som är väldigt nöjd och glad men extremt välfylld med energi. Han är precis överallt exakt hela tiden och jag överdriver inte när jag skriver att det inte finns ens fem minuter som man inte behöver jaga honom när han inte sover. Han är verkligen ööööverallt. Mina andra barn har absolut haft mycket energi dom med men detta når nya nivåer. Kenzo kan verkligen inte sitta still om han inte är jättetrött och vi myser framför tvn en stund.

Något jag tog tag i igår är att boka in en synundersökning. Blev chockad över hur lång kötid det är hos Synsam! Jag hade ett par glasögon som verkligen fungerade bra men tappade bort dom och bokade sedan en tid hos ett annat företag. Efter att jag hade hämtat ut mina glajjor där så såg jag iiiingenting och dom sa att det kunde ta några dagar innan ögonen vänjer sig.. Men ja, det blev inte alls bra och det slutade med att jag fick pengarna tillbaka och var helt utan glasögon. Och så sket jag bara i det. Jag är ju i princip halvt blind och det var på håret att det skulle stå i mitt körkort att jag MÅSTE har glasögon för att köra bil. Ja, det är så illa, haha.. Så det är dags att skaffa glasögon igen för tror absolut att det bidrar en del till min trötthet att jag ser dåligt varje dag och får anstränga ihjäl min syn. Tycker det är läskigt att man kan se så dåligt som jag gör ;p Är typ både långsynt och närsynt och har något mer fel med. Snälla säg att jag inte är ensam!? Haha..

Fick hem detta bud och det ska bli så spännande att prova! Som jag skrivit förr så tar jag i princip aldrig emot bud längre men älskar Holistics produkter och kändes så roligt. Detta är alltså bland annat ett proteinpulver som man löser upp i vatten som är ”klart” och inte som ett vanligt proteinpulver. Spännande!

Söndagsmoden hos oss såg ut såhär igår.. Sedan drog mannen iväg med Jason 11-17:30 då det skulle spelas hockeymatcher en bit utanför stan. Han har tagit på sig att vara hjälptränare med som jag skrivit förr och är så otroligt engagerad. Så tacksam!

Barnen har spelat spel. Detta spel går ut på att man har en figur i form av en pingvin som man ställer mitt på och så ska man turas om att slå med en hammare och den som förlorar är den som råkar slå så att pingvinens underlag brister och den ramlar ner. Jason bad mig om att få fota med min mobil så det är han som har tagit bilden ;p Han tyckte att mönstret blev fint denna spelrunda.

Fick denna av min frisör och vän till Jason! Så snällt! Han blev så så glad.

Måste också slå ett slag för Lager157 och deras kläder. Mannen köpte dessa till Jason!

Även två mössor till honom.

Och Jolie fick detta!

Och även detta. Sjukt prisvärt och fina saker! Perfekt för basgarderoben.

Detta handfat ska få flytta in i badrummet på övervåningen.

Vi fortsätter med Hello Fresh och besattheten är total. Denna kikärtsgryta äter vi nu för andra gången för den är så jäkla god! Helt otrolig är den! Med min kod 1359GABRIELLA kan ni för övrigt spara upp till 1359:- (!!) på era fem första boxar + att ni får en gratis efterrätt i varje box LIVET UT om ni signar upp er via min länk HÄR. Gäller februari ut så passa på!

Umgåtts med bästa vännerna hela helgen och åt tacosmiddag där i fredags. Mannen lagade sedan mat åt oss alla här hemma hos oss i lördags. Mysigt!

Min typ av lördagsgodis!

Chiapudding till frukost med blåbär och färsk mango.

Och jag är absolut ute efter en ny retinol då denna börjar ta slut. Har ni tips? Använder ju uteslutande Exuviance produkter utöver denna. Har kört denna i några veckor nu och tycker absolut att den gjort stor skillnad för min hy. Är dock sugen på att testa någon ny så har ni tips på en bra retinol så får ni så gärna dela med er!

Vi har haft lite sjukdom i kroppen denna helg och dom små passade på att napa tillsammans på dagen. Myskorvar!

Blev bjuden på räkmacka till lunch hos bästis i fredags!

Och igår kom hon hit med sina två yngsta.

Grabbarna grus!

Och tjejerna busade på i vanlig ordning.

Jason hade hockeymatcher hela söndagen som sagt! Han mötte två killar i sin klass som spelar i andra lag så det tyckte han var roligt. Dom vann två matcher och förlorade två. Denna vecka har dom hela tre träningar och utöver det har han ju fotboll, innebandy och basket med. Sjukt, haha. Han kommer få välja en eller två aktiviteter nästa säsong. Tycker dock att fotbollen är super på sommaren och hockeyn på vintern. Så ska försöka pusha för det. Men han bestämmer såklart =) Basketen har han via skolan!

Jag och min vilda bebis igår!

Mysigaste stunden på dagen när jag får amma honom till sömns.

Vi var ute och gick en sväng med vagnen också innan vi fick besök. Matchade vantar och åkpåse ;p

Goa älskade unge!!!

Och goa älskade UNGAR!! Älskar ihjäl mig!! Mina fina barn <3

Vi kör ju Hello Fresh men vi handlar ändå typ varannan dag!? Frukost och mellisgrejer bara försvinner ur kylen.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    frida

    kan tipsa om geek and gorgeus retinal, svinbra! retinal är mer potent än retinol. Finns en hudterapeut på youtoube som heter elvira hudterapeut som tipsar om den, jag är inne på min 3 flaska så bra o prisvärd med. tips tips

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish