Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Lite blandat:

– Förra veckan hängde vi på låset till IKEA! Vi var där tidigt och inhandlade en ny låda till vår garderob då den gått sönder + lite grejer till barnens pysselhörna i lekrummet som sagt. Ska visa er resultatet i veckan. Tror vi hinner bli klara innan helgen!

– Kenzo har fått ett så gulligt set av min mans vänner! Hur söt är han inte i det och det är verkligen ett set i pappas stil. Älskar!

– För några dagar sedan fick det smakas på livets första nutella. Vi gjorde bananpannkakor och egenpressad juice här hemma och Kenzo fick sååååklart slicka av skeden. Det var gott tyckte han, haha.

– Eftersom att det har gått magsjuka på Jolies förskola så fick hon vara hemma hela förra veckan. Vi passade på att åka till badhuset. Badade, åt glass och hade det så kul i några timmar! Ska absolut göras oftare.

– Fått upp en ny lampa i stora barnens sovrum och det blev så fint! Älskar för övrigt deras rum. Det är så harmoniskt och fridfullt.

– Hade en så hektiskt vecka förra veckan att lunchen fick intas i bilen några gånger. När jag väl har blivit uppstressad EN gång på dagen så kan jag inte komma ner i varv sen och i kombination med noll tid på gymmet så blir det en vääääldigt dålig kombo för mig. Hade så konstiga symptom på stress förra veckan och blev genuint orolig. Tryck för bröstet, svårt att andas, skakig i hela kroppen, spänd i nacke och axlar, klumpig, fumlig, svag i kroppen, yrsel.. Ska verkligen försöka ta lugnare tag denna vecka och passa på att vila nu när vi inte har dom stora barnen som sagt.. Min stresshantering är BAJS efter många år av stress och i perioder har jag varit lugnare. Men ja, när det väl kommer en stressig dag eller period så är jag konstant uppe i varv och har noll förmåga till att faktiskt varva ner igen. Fick även ett mentalt breakdown förra veckan när allt bara kändes FÖR MYCKET. Var en stressig dag med mycket jobb, bebis, skjutsa och hämta, laga mat, städa, tvätta och med den hjärnan jag har på det (som går som en galen torktumlare hela tiden) så blev droppen när jag skulle duscha Kenzo och han tar tag i slangen och sprutar mig rakt i ansiktet och över hela mig. Det bara brast och jag grät hysteriskt i typ en timme. Det där med att gråta är ju egentligen helt otroligt då det är kroppens vis att reglera sig själv från stress och oro. Och det blev helt enkelt för mycket för mig där och då – för både kropp och psyke.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Elin

    Kan inte du visa i någon video hur du gör din ”bulle” på huvudet ? ;P ser såååå fint ut! skulle också vara kul och se lite kläd Hauls 🙂

  2. Profilbild
    Anna

    Hej! Har tänkt fråga dig så många gånger men nu var jag bara tvungen när du beskriver dig själv i detta inlägg! Har du ADHD? Förlåt om det är en för privat fråga men jag tycker själv inte att det är något märkligt när vi pratar om det hos oss så jag chansar och frågar :), har nämligen stor erfarenhet av ADHD i vår familj (flera i familjen) och bland vänner och dina beskrivningar är ofta så klockrena :).

    1. Profilbild
      Sandra

      Vilket sammanträffande, frågar samma sak- med all respekt. Jag har själv adhd och känner igen mig så mycket i beskrivningarna. En torktumlare av tankar som går i huvudet för jämnan osv. Alltid nåt på gång, nåt som ska ändras, fixas, kontroll på städning och mat osv. Ingen tror mig när jag berättar om min diagnos (förutom min närmsta familj) då jag är högfungerande/presterande. Efter diagnosen har jag förstått vad just jag behöver för att varva ner och stressa av, hur mycket jag pallar och när jag är nära ett breakdown. Jag måste ”ha koll” på mig själv varje dag annars spårar mitt goda mående ur. Att ha ett aktivt barn är skäl till att ta det lugnare på övriga fronter dvs städning, planerade aktiviteter osv. Ta hand om dig Garbriella och tänk efter vad du egentligen behöver för att må bra. Man kan bli förvånad över sig själv och sina behov om man verkligen ger sig tid att lyssna inåt. Jämför dig aldrig med andra morsor utan gör det som funkar för just dig. Heja dig

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish