Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lasagne på spisen

Jag var tvungen att testa detta efter att ha sett det överallt på sociala medier. Vet att många kallar det lasagnesoppa men jag tycker absolut att det är mer som en gryta. Absolut inte soppaktigt. Men supergott!! Som en blandning mellan lasagne och bolognese och sååå krämigt och smakrikt. Tips! Jag gjorde min både vegetarisk och glutenfri men går ju att köra valfri köttfärs och valfri pasta såklart.

Du behöver: 

– 1 paket Pasta

– Köttfärs

– 1/2 paket selleri

– 2 morötter

– 1 gul lök

– 2 klyftor vitlök

– 1 röd lök

– 2 paket krossade tomater (jag hade med smak av basilika)

– 1 dl creme fraich

– 2 buljongtärningar (jag hade umamibuljong)

– 1 msk tomatpuré

– 1 dl chilisås

– Timjan, oregano, paprikapulver, salt, svartpeppar

– Vatten

– Mozzarella och färsk persilja till servering. Man kan också ha parmesan eller västerbottenost. Jag rev över lite av det sistnämnda.

Gör såhär: Hacka och stek löken och grönsakerna i olja. Tillsätt köttfärsen och stek en stund till. I med tomatpuré, chilisås, kryddor. Ha i krossade tomater, buljongtärningar, creme fraich och lägg sedan i pastan. Tillsätt vatten så att pastan täcks och låt koka tills pastan är klar. Toppa med ost och persilja!

Kenzo ÄLSKADE maten!! Det blev verkligen supergott! Perfekt som storkok med då det är minst lika gott dagen efter.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish