Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello på er

Inlägget innehåller reklam för Hello Fresh

Gud vilken dålig uppdatering det har varit här inne! Hur mår ni?

Jag mår bra och det är vår vecka med alla barnen = full rulle. Hinner inte riktigt med något alls förutom alla aktiviteter, tvätt, matlagning, städning och att se efter alla barnens behov. Går just nu magsjuka på förskolan så vi har valt att hålla Jolie hemma med. Orkar verkligen inte vara hemma med kräksjuka barn och tycker att det är otroligt mycket trevligare att ha ett friskt barn. Även fast det såklart är lite tråkigt för henne och hon saknar alla vännerna på föris. Men ja, vi har ju möjligheten att hålla hemma så varför inte? Hon börjar ju dessutom förskoleklass till hösten och det slår mig gång på gång att detta är sista tiden vi faktiskt kan spendera lite mer timmar ihop. Så sorgligt men också fint att dom blir äldre. Älskar att följa deras resa genom livet.

Här hemma råder det byggkaos både in och utvändigt men det är så kul att det händer saker! Just nu håller friggeboden på att komma på plats. Den som är mest taggad på detta är givetvis min man som äntligen kan flytta in ”på riktigt” med alla sina tusen fiskesaker som har förvarats i ett förråd fram till nu 😉

Igår hade dom småstjärnorna på Jasons skola och vi satt såklart bänkade där allihop. Detta är något som fritids styr upp och det har varit såhär sedan jag var liten. Han går på samma skola som jag gick på. Nostalgikänslor! Hur som helst så får eleverna dela upp sig i olika grupper, välja en låt och en artist och sedan träna in ett nummer till denna låt som dom visar upp i aulan framför alla nära och kära. Mycket kul att titta på! Barnen var så duktiga och stolta. Coola ungar som trotsar scenskräcken och bara kör!

En liten snabbhandling! Saker som alltid ska finnas hemma!

Såhär har jag för övrigt ätit senaste tiden utöver vår matkasse. Försöker ha färdigt i kylen så att jag bara kan värma på och JA jag älskar kikärtor/bönor som dom är med bara massor av örtsalt på och någon enkel sås.

Älskar att ha med henne på alla äventyr och varje dag denna vecka har blivit lite lyxdag. Här hade hon precis ätit glass så därav kladdet runt munnen, haha. Igår när jag var hos frisören hade mannen tagit med henne i klädbutiker och skämt bort henne med massor av nytt. Världens bästa bonuspappa!

Dessa fick jag av min älskling! Har varit sugen på att prova länge. Jag använder ju väldigt mycket produkter med parfym och andra ”dåliga” ämnen men försöker ändå köra på så mycket naturligt som bara går. Sminkar mig ju varje dag, fixar håret osv. Och jag vet vad parfym osv gör mot ex. våra hormoner i kroppen. Inte alls bra! Men ja, jag är inte på en plats i livet där jag är redo att ge upp ALLT inom skönhet som innehåller ”dåliga” saker. Men dessa blir en bra start. Sjukt fina förpackningar med.

Ätit OTROLIG mat hos bästis i form av matkasse från Hello Fresh. Detta är asiatisk öring och alltså mhhmmhmhmhmh sååå gott!! Och så jäkla fräscht! Med min kod 1359GABRIELLA kan ni för övrigt spara upp till 1359:- (!!) på era fem första boxar + att ni får en gratis efterrätt i varje box LIVET UT om ni signar upp er via min länk HÄR

Inne på Plantagen blev Jolie så fascinerad av dessa ”köttätande” växter och vi diskuterade länge om dom faktiskt kan äta människor eller inte =) Det kan dom ju givetvis inte, haha. Köpte två nya växter till kontoret och två till barnens lekrum! Och den där fina bänken är jag så sugen på att ställa på vår framsida till sommaren! Inte exakt den kanske men en likvärdig. Precis utanför ytterdörren. Som det ser ut nu kommer vi att riva farstun i trä och gjuta en i betong istället.

Såhär blev dom nya växterna i kidsens rum iallafall.

Min älskade unge!!!

Jason hade hockeyträning igår och mannen var med på isen för att stötta upp lite. Hans hockeyintresse är ju rätt nytt och han är så duktig och vill verkligen! Dom andra barnen har ju varit igång sedan dom var små + haft träningar hela säsongen sedan september. Detta var Jasons sjätte träning tror jag. Han är så jäkla modig som bara kör. Och min man är så bäst som gör allt för att han ska lära sig så mycket som möjligt. Tycker det är så oerhört fint att han är så engagerad.

Kenzo och jag var med på läktaren! Jolie var hos sin pappa ett par timmar.

Såhär ser det för övrigt ut efter fem minuter av Kenzo. Är verkligen en extremt ”stökig” tid just nu då han river ut aaaallt han kommer åt, haha. Hade glömt denna ålder och hur intensiv den är ;p

Sellerijuice i princip varje morgon. Vissa morgnar missar jag absolut då vardagskaoset tar över men jag försöker och lyckas i 90% av fallen. Skål för det!

Haft bästis över på brunch!

Små herrarna höll mammorna sällskap!

Lite för många bilder på mig och min minsting!

Gått många promenade med vagnen i soligt vinterland. Ska försöka ta mig ut varje dag som det är fint väder!

Hängt på IKEA och köpcentret här i Umeå med bästisar. Kenzo gick runt med IKEA-vagnen i säkert 20 minuter, haha. Var bara att hänga på!

Ätit detta till lätt lunch hos bästis!! Kan vara den godaste kombinationen jag (och hon) vet. Avokado, kallrökt lax, smör och majskaka (chia). Sååå gott!

Vi har fått kommoden utbytt här hemma. Resultat kommer!

På Jolies dans fick man ta med sig en vän denna vecka och självklart var det bästisen som fick haka på.

Och vi mammor passade på att ta en kopp te och dela på en semla under tiden. Supergoda veganska semlor på Espresso House faktiskt!

ÄLSKLINGAR!! Ingen får Kenzo att le och skratta som storasyster.

Ännu en Hello Fresh-middag! MAGISKT god fiskrätt. Hela familjen älskade denna!

Testade nya tuggummismaken och den fick absolut tummen upp!

Jason fick en hockeyklubba av mannens kusin som spelar i Björklöven och den ville han absolut hänga upp ovanför sin säng. Mannen fixade såklart, haha. Så gulligt!

Ätit Max!

Måste tipsa om dessa som finns på bland annat Willys förresten! Gillar att dom är långa och smala. Kenzos min är lite skeptisk men han älskar dom faktiskt, haha. Dom kladdar inte lika mycket som vanliga majskrokar upplever jag.

Fått en liten uppfräschning hos min fina vän Emelie! Vi klippte av löshåret lite med så nu är det typ lika långt som mitt riktiga hår. Älskar mitt hår just nu! Färgen, hur fräscht det känns, allt!

Käkat lunch ute med små kidsen.

Myskväll framför YouTube med bästis!

Goa, söta, snälla älskade unge!!

Lek och bus med storasyster på lekrummet! Han älskar lekköket just nu!

Duscha med pappa är inget man tackar nej till!

Alltid så glad och busig!

Vi har rensat i mängder på lekrummet vid skrivbordshörnan. Den ska uppdateras med lite ny förvaring. Vi handlade faktiskt det på IKEA för någon dag sedan. Nu ska tiden bara finnas till att få upp allt.

Önskar er en superfin torsdag! Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish