Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er <3 Jag är mestadels mammaledig denna vecka men kikar in lite då och då. Tillbaka nästa vecka med mer och bättre uppdateringar.

Hur mår ni? Jag mår bra! Trött som tusan då Kenzo återigen har en period med dålig sömn. Hans tandkött är så rött och han klöser i munnen hela tiden + bits så tror att det är fler tänder på gång IGEN. Tycker så synd om honom!

Idag ska jag spendera dagen med bästis och hennes bebis. Ska bli jättemysigt! Önskar er en fin dag. Stor kram/G

En av mina närmsta vänner var här och lagade mat till mig och bebis! Så mysigt! Alltså denna svamprisotto var BLAND DET GODASTE JAG ÄTIT!! Galen!! Och ugnsbakad broccolini var som en blandning mellan broccoli och blomkål och sjukt gott. Ni måste måste prova denna. Finns hos Hello Fresh. Med min kod 1359GABRIELLA kan ni för övrigt spara upp till 1359:- (!!) på era fem första boxar + att ni får en gratis efterrätt i varje box LIVET UT om ni signar upp er via min länk HÄR

Sedan hade vi myskväll med te och bullar när bebis somnat för natten.

Har för övrigt på tal om te beställt hem detta te. Och det passar ju bra att stötta på cykeln lite då jag faktiskt fick mens IGÅR trots att min beräknade mensdag var om 19 dagar. Så med andra ord verkar det som att kroppen har börjat komma närmre en 28-dagarscykel igen. Har ju haft cirka 50 dagar mellan varje mens senaste gångerna. Ammar ju fortfarande och det tar ju tid för kroppen att hitta tillbaka till det normala efter en graviditet och förlossning då.

Blev absolut en semla på fettisdagen! Hur många åt ni? Säger ni förresten fet-tisdag eller fettisdag? ;p Jag säger olika hela tiden, haha.

Igår vilade jag med bebbe på dagen efter en tung natt och sedan åkte jag till bästis och tog en promenad med vagnarna i solen.

Åt sushi! Denna lille man har ätit sushi en gång förr och älskade. Han åt glatt denna gången med. Avokado och ris fick han =)

Köpt alla <3 dag-presenter till stora kidsen och deras stora bonussyskon och lämnat av hos deras pappa.

Goood frukost med en av mina barndomsvänner!

Kenzo är så himla rolig just nu! Pratar massor, vinkar, klappar händerna, härmar hundar och bilar. Älskar honom så så så så mycket. Njuter verkligen även fast det är intensivt. Min bebis <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jennifer

    Vi åt den där svamprisotton till middag igår, den var helt fantastisk 🥰 en riktig 10-poängare verkligen! Kul att se att ni gillade den också 🤗 samma sak med den där halloumin och pommes + Tatziki, jag längtar redan tills vår nästa beställning kommer (bbq halloumi bland annat 🥰)

    Allt gott!

    Kram ❤️

  2. Profilbild
    Mikaela

    Det ät egentligen galet att man reagerar, MEN vad fint av dig och ge bonussyskonen paket. Blev rörd och varm i hela kroppen. Om fler var som dig!

  3. Profilbild
    4 barnsmamman

    Blir så rörd av din omtanke för dina stora barn OCH deras bonussyskon!
    Om jag separerar från mina barns pappa någon gång så hoppas jag att vi kan samarbeta och vara en back-up för varandra på det fina sätt som du (och din nuvarande man) och de äldsta barnens pappa (och sambo) är💞
    Och att mitt ex skulle träffa en tjej med din inställning! Så himla fint! 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish