Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite nytt

Innehåller reklam för Googosa

– Något nytt som inte finns än men som BEHÖVS. Kenzo är absolut i behov av en ny overall då han vuxit ur denna. Han har två vinteroveraller men en sådan här lite lättare som han kan ha i bilen och när man bara springer mellan bilen och butiker exempelvis. Denna som han har nedan från Lindberg har han vuxit ur. Den sjunge på sista refrängen om man säger så.

– Har nya ljusstakar i vardagsrummet. Behövdes absolut lite mer beige där efter att vägen målades beige 😉

– Även en ny lampa har fått flytta in som mannen satte upp i fredags. Supernöjd! Den är så fin när den lyser och har ett så behagligt ljus. Han ska lista in den och måla in listen så att det ser lite finare ut än en sladd som hänger.

– Denna genialiska uppfinning fick jag i ett PR-utskick!! Jag tar typ aldrig emot PR längre och tackar oftast nej men kunde inte tacka nej till detta då jag flera gånger tänkt på hur otroligt tungt det är för mig att bära Kenzo. Herregud vilken smart grej! Det är alltså som ett bälte som man sätter runt midjan och så är det en ”stol” för bebis. Så all vikt hamnar liksom där istället för i ens armar/nacke osv. Så så bra grej!!! Använder hela tiden nu. Märket heter Googosa. Hade dom inte skickat denna till mig hade jag nog köpt en själv för har varit på gång att googla lösningar flera gånger på grund av extremt tung bebbe som vill bli buren.

– En ny lek som Kenzo leker hela tiden är att han ger bort saker och inväntar att mottagaren ska säga ”tack tack”. Sedan vill han ha tillbaka saken. Och så ger han bort den igen och inväntar ”tack tack”. Och sedan håller det på såhär i säkert 5-10 minuter, haha. Den tålmodiga tackaren var på bilderna nedan storebror. Så gulligt!

– Nya kosttillskott har inhandlats enligt min coach tips. Jag har inte haft kontakt med henne nu på slutet för har varit full rullians i livet men ska skriva till henne snart. Allt detta nedan ska jag äta varje dag + probiotika och järn också.

Kommentarer

  1. Emma

    Jag har också använt Googosa ett tag nu och det funkar verkligen, min bebis blir typ glad när hon ser att vi plockar fram den haha försöker ändå njuta av att kunna bära henne i famnen då det här är vår sista bebis eftersom vi redan har 3 barn 🙂 Googosa i teddy passar ju in hos er perfekt

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish