Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej på er fina!

Innehåller reklam för Medpark

Hoppas allt är bra med er <3

Fredag och idag är det full rullians igen. Ska umgås med bästis och våra minsta barn, träna, jobba lite och förbereda lite inför helgen. Jason har fotbollsträning idag också. Dagarna går så snabbt just nu och jag är som sagt delvis mammaledig så ber om ursäkt för lite halvtråkig blogg! Men tänker att lite vardagsuppdateringar är bättre än inget alls. Så kommer det mer recept osv nu framåt. Ska fota lite av resultatet med omgörningen här hemma med. Snart landar för övrigt friggeboden som är tänkt till extra förvaring här hemma. Känns superspännande!

Igår hade vi Jolie hemma från förskolan då det går magsjuka och hon fick hänga med på allt som gjordes under dagen. Vi åt Subway till lunch, jobbade lite hemma, storhandlade och avslutade på Leos Lekland efter att vi hade hämtat upp storebror.

På kvällen när kidsen somnat så tog jag en låååång varm dusch och fixade i ordning lite dadel/nöt-bollar, mat till Kenzo och over night oats. Sådant som är skönt att ha i kylen och bara kunna ta fram.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Mannen köpte lite tillbehör till hockeygrejerna till Jason igår!

Vi åt absolut semlor! Går inte så bra med nyttigheterna. Eller jo, det går okej förutom att jag ätit en del semlor.

Storhandling gjord!

Hängde på bibblan en stund!

Jolie fick äntligen sin enhörningsryggsäck och en vattenflaska i samma tema. Kan fota den sen! Hon ville ha detta till sin dans och som förvaring till sina danskläder. Hon är en tjej som gillar att planera och sa ”men mamma, när jag börjar skolan kommer jag att behöva en till väska till mina skolgrejer för jag kan inte ha allt i samma så du vet”.

Hämtade ut produkter hos fina Marie på Medpark. Två nya som jag ska prova och två gamla favoriter från Exuviance. Med min kod GABRIELLA25 får ni 25% rabatt på alla hennes behandlingar förutom kurer och SylfirmX. Gäller fram till 31/3 så passa på om ni bor i Umeå!! HÄR kan ni boka.

Mysigt häng på Leos hela familjen!

ÄLSKLING!!

”Köra bil” med pappa <3

Är det såhär vår hall ska se ut nu framåt? Full med hockeygrejer? Haha..

Vi har fått alla lister i huset ommålade. Återkommer med före/efter-bilder.

Tacosmiddag!

Och kvällsfika!

Kommentarer

  1. H

    I ett tidigare inlägg skrev du att ”dina barn får hänga med på i din mammaledighet”. Hur tänker du kring ordet mammaledighet? Jag tolkar mammaledighet som att du är föräldraledig. Och föräldraledig är du för att ta hand om dina barn, inte för att vara ledig från din föräldra-roll.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish