Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Innehåller reklam för Hello Fresh (måste reklammarkera då jag jobbar med dom)

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra! Idag håller jag Jolie hemma då det går magsjuka på förskolan. Vi ska storhandla och så har vi lite ärenden som behöver göras. Sedan tar jag ut mammaledighet + jobbar lite med. Blir en mysdag!

Igår hängde vi hos bästis över lunch och sedan anslöt mannen som hade köpt med semlor. Hämtade barnen tidigare då Jason hade sin första hockeyträningen som blev succé! Han älskade det! Min fina svärmor kom förbi, vi käkade pizza till middag och så fick barnen vara vakna lite senare och se hockeyn på tv. Jag drog och tränade precis innan gymmet stängde också.

Dörren har fått sig en liten renovering. Vi har ett nytt system för att låsa upp och nytt handtag osv. Blev riktigt bra! Perfekt att kunna låsa och låsa upp med mobilen, se vem det är som kommer hem, slippa bära runt på nycklar. Älskar det!

Hemma hos bästis! Våra små killar <3

Åt god lunch I form av Hello Fresh! Alltså jag ÄLSKAR det. Känns som att jag kommer att vara kund för alltid, haha. Nej, men maten är så god. Här åt vi honungsstekt fetaost med potatis i ugnen, sallad och tzatziki.

Semmelfika!

När stora killarna var på hockeyträning så passade småttingarna på att ta en lång dusch. Dom busade så mycket och mamman blev dyngsur men vad gör det om 100 år? Så gosigt!

Fick lite bilder skickade till mig! Stora killen! Nästa träning är på söndag och just då är jag ensam med alla kids så vi får se hur det går.

Pizza till middag!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish