Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Innehåller reklam för Hello Fresh (måste reklammarkera då jag jobbat med dom nyligen)

Hej på er <3

Hoppas att ni mår bra! Det gör jag men är trött. Idag har jag bestämt att det blir en tidig kväll. Ska prioritera sömnen och återhämtning ikväll och inatt. Allt annat får vänta!

Igår hade vi full rulle med tre kids, lite jobb och ärenden. Tycker det är otroligt mysigt att få ha alla samlade såhär mitt i veckan. Är ju verkligen ren och skär lyx dom få dagarna som det faktiskt är studiedagar. Upplever verkligen att jag knappt ser Jason sedan han började skolan och då har jag honom dessutom varannan vecka.

Idag ska jag dra till bästis och laga lunch, babbla och umgås i ett par timmar. Och så har jag lovat Jolie att vi ska inhandla en vattenflaska och en väska till hennes dansträningar. Annars har Jason sin första hockeyträning ikväll och jag vet inte om den mest peppade är han eller min man. Bägge två är övertaggade, haha. Tror att vi hämtar lite tidigare idag, kör en pizzamiddag och laddar upp ordentligt inför detta.

Stora barnen var så jäkla duktiga hela dagen igår. Pysslade, lekte, var ute en stund, busade med sin bror.. Blev minimalt med skärtid och väldigt mycket lek. Tycker att det är fint att dom fortfarande leker så bra ihop. Frågade dom igår om dom fortfarande är bästa vänner och det var dom minsann. Kommer aldrig glömma när Jason gick i förskoleklass och man skulle rita och berätta om sin bästa vän i hela världen. Han ritade Jolie och berättade stolt att det var hans lillasyster som var hans bästis. Mammahjärtat alltså..

Har haft denna liggandes här hemma ett tag och provade nu! Så positivt överraskad! Doftar så gott från soporna med lite av denna.

Älskling!

Lagade gudomlig lax igår! Hello Fresh som vanligt. Barnen sa att det var det godaste dom ätit. Kenzo åt också hur mycket som helst.

Min underbara bebis! Såhär glad blir man när Diddi dyker upp i tv-rutan, haha.

Frukosten för kidsens (och mannens ;p) del såg för övrigt ut såhär + en skål yoghurt. Frågade dom under måndagskvällen vad dom önskade för frukost på sin lediga ”lyxdag” och det var nutellamacka som önskades. Jag har faktiskt aldrig serverat det här hemma förr men vet att dom brukar äta det hos sin pappa. Hade så nöjda barn, hehe. Dom fick en skål yoghurt med.

Mammans frukost! Proteinella istället för nutella =)

Hittat ett nytt favoritcerat till läpparna. Detta ska vara lite extra bra mot kyla och vind.

TRISS i kärlek!! <3 <3 <3

Mammas tjej!

Och mammas tjej igen! Världens finaste dotter har jag!

Kramkalas!

Så stolt över Jason exakt varje dag! Han är så otroligt omtänksam och omhändertagande om sina småsyskon.

Lillisen fick sova en extra nap vid 15 vilket gjorde att han var svår att natta vid 19 ;p Det gör vi inte om!

Myste på barnens rum igår kväll i någon timme. Bara vi fyra.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish