Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är sjukt trött. Satt med lite jobb till rätt sent inatt. Bebis har tandsprickning och fruktansvärt ont i munnen så jag och mannen turades om att springa och natta om honom. Hoppas alla tänder som vill fram snart är framme, är så jobbigt att se honom ha det så jobbigt. Älskade lilla Kenzo.. 🙁

Nu har vi för övrigt fått hem barnen och det känns SÅ mysigt! Jason har studiedag idag och Jolie får stanna hemma. Dom får vara med på jobb och mammaledighet hela dagen idag. Känns fint med lite extra kvalitetstid! Hinner vi så ska vi försöka hitta på något kul hela familjen. Tänker kanske badhus eller lekland. Hoppas att tiden räcker till! Jason måste göra läxan också så ska sätta mig ner med honom i lugn och ro för en gångs skull och hjälpa.

Önskar er en fin dag så hörs vi kanske lite senare. Puss och kram/G

Dessa ska på plats i våra badrum. Våra kommoder är helt vattenskadade och speciellt den på nedervåningen. Så vi håller på att dividera lite hur vi ska göra med dessa. Tror att vi kommer att byta båda. Ser så skabbigt ut när färgen har luckrats upp.

Jag och bebbe fick testsitta lite i traktor igår. Just nu förbereds det för friggebod här hemma och igår skottades massor med snö bort. Dom skottade också lite extra åt oss. Vilka stjärnor!

Nya naglar på plats! Matchar med tånaglarna som också blev vita.

Gårdagens lunch. Kikärtor med pesto, creme fraiche (eller mjölkfri creme fraiche), citron, örter, salt, peppar, stekt grönkål och ris. Går så snabbt och är faktiskt helt sjukt gott.

Lilla hjärtat!!!

KÄR i mitt set. Hur fint!? Vi vet ju alla vid detta laget att jag inte hatar beige. =)

Mannen bättrar på tv-bänken med en mer glansig variant av färg för att det ska se snyggare ut och hålla bättre! Tv-bänken blev inmålad i samma färg som väggen som ni ser.

Diddi är verkligen Kenzos favoritbabblare. Han gillar verkligen Diddi och vet exakt vem Diddi är när man frågar.

Åt Hello Fresh igår! OTROLIG halloumistroganoff fullproppad med grönsaker. Mums! Barnen älskade detta.

Jolie hade hjärtkontroll igår och läget var under kontroll. Oförändrat till och med. Klaffen som går till kroppspulsådern är ju utbytt och läcker minimalt medan den andra klaffen till lungorna läcker väldigt mycket. Men det klarar tydligen hjärtat av och det hade dom räknat med. Jag är seriöst livrädd för allt som har med detta att göra och varje gång en läkare säger ”vid denna typ av komplicerade hjärtfel.. osv” så får jag en overkligt stor klump i magen.. Jolie har ju för oss alltid varit ”frisk” eftersom att hon opererades innan hennes hjärtfel började påverka hennes energi/mående. Ibland känns det nästan bara som en mardröm att hon faktiskt har ett svårt hjärtfel över huvud taget. Frågade också vår läkare lite igår gällande framtiden, om hon vill bli gravid osv. Och det är så tufft att veta att hon inte kommer att få gå igenom en ”normal” graviditet med allt vad det innebär – OM hon i framtiden vill ha barn. Jag vet inte.. Hjärtat gör bara så ont när jag tänker på att hon faktiskt har ett hjärtfel. Inte ett litet sådant heller. Och hon blir ju mer och mer medveten själv om att hon är annorlunda, har ett ärr på bröstet som inte dom andra barnen har.. Hon har känslor och tankar kring det osv. Nej, hörni.. Det är jobbigt. Vet att ni som är i samma sits förstår precis hur jag känner. Den där lampan i hörnet väcker också mycket känslor för mig. Den har liksom varit med sedan stunden som vi fick besked om att vår dotter är sjuk. Den har varit med i 6 år nu. År efter år har jag stirrat in i den medan ultraljudet har blivit gjort och hoppats på det bästa.

Till något roligare så fick Jolie åka på sin första dansträning för denna termin igår och hon älskade det!!

När hon kom hem så hade hon två försenade födelsedagspresenter att öppna som min fina svärmor hade varit här och lämnat. Så tacksam för att hon är så underbar och snäll <3 Har haft sådan tur!!

Blev ett sent pass på gymmet för min del. Behövdes verkligen efter en fullspäckad dag!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Julia

    Mitt barn är inte född med ett hjärtfel, men han föddes med en ovanlig typ av cancertumör som opererades när han var 4 dagar gammal. Och som jag gruvar mig för den dagen han kommer hem och något annat barn kanske har sagt något om hans stora ärr, eller att han själv ska tycka att det är fult och jobbigt…

    Funderar också ibland på om det kommer påverka honom i framtiden, gällande att få biologiska barn osv…

    Men man är så tacksam för att sjukvården hela tiden går framåt, så våra små får leva även om oddsen inte har varit på deras sida från start ❤️

  2. Profilbild
    Rebecca

    Hallå,
    Jag är gravid med andra barnet. Jag fick min aortaklaff utbytt mot en mekanisk när jag var 13 och fick också höra allt möjligt om graviditeter.
    Min dotter fyller snart två och min graviditet med henne gick väldigt bra. Jag fick ta sprutor och gå på tätare kontroller av hjärtat och graviditeten. Men jag kände att det var helt värt det och det är därför som jag och min sambo valde att gå igenom det igen.
    Så håll hoppet uppe, det kan hända mycket på 20 år. <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish