Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Under Your Skin – 20% rabatt

Inlägget är reklam för Under Your Skin

Alltså hörni!!! Jag har ju testat Under Your Skin lite till och från men sedan några månader tillbaka när jag fick enorma problem med min hårbotten igen så testade jag deras produkter (som legat i en korg i badrummet) ännu en gång och det var dom enda produkterna som gjorde att det inte flagnade, var rött och kliade. Mailade dom om ett nytt samarbete och alltså jag är nog deras nöjdaste kund just nu. Hade verkligen enorma problem med utslag och klåda – framförallt vid hårfästet. Det var så jäkla jobbigt och såg ut som mjäll! Haft så till och från sedan jag var i tidiga tonår men senaste åren har det hållit sig liiiite mer borta. Men förra året kom det tillbaka igen och det har varit sjukt jobbigt. Lagt tjocka lager av hudkräm längs pannan och hårfästet när jag ska sova för att slippa och det hjälpte lite men dessa produkter har hjälpt MYCKET!

Jag är så tacksam! Och läser man recensionerna på hemsidan så säger dom precis samma. Det är helt jäkla galet hur bra produkterna är!!! Och ännu en fördel med just detox-kitet som jag använder är att håret inte blir fett lika snabbt efter tvätt. Jag tvättar mitt två gånger i veckan och behöver inte ens torrschampo längre. Det ser så fräscht ut och blir inte flottigt på samma vis.

Dom har också ett kit som ska göra att håret växer snabbare och inte går av + ett serum och så har dom ju mängder med andra kemikaliefria och otroliga produkter! Min man kände doften av deras duschtvål när vi var på Villa Anna i Uppsala och beställde den sedan då den verkligen doftar sjukt gott. Samtidigt som den är naturlig. Nej, alltså produkterna är otroliga! Även om jag samarbetar med dom så hade jag kunnat skriva detta inlägg utan att det var ett samarbete med. Är så oerhört nöjd nöjd nöjd.

Ni hittar produkterna HÄR och med min kod JOSS20 får ni 20% rabatt <3 Finns produkter för bebisar, doftljus, handdukar – allt möjligt.

Kommentarer

  1. Sara

    Alltså du är så klok ❤️ och så fint med ditt ex. Ni verkar vara en match made in heaven som skiljda. Du vill hellre ha barnen på nyår om du behöver välja och han kanske på julen. Eller så tolkade jag det. Men så låter han dem komma till dig på julaftonskvällen fast de egentligen skulle va med honom. Så fint. Ni är föredömen vad gäller delat föräldraskap. Eller gemensamt kanske man säger. Hoppas du förstår vad jag menar iaf:)
    Och så roligt o fint inlägg att läsa. Långt och mycket bilder.
    Önskar dig och familjen en fin vecka.

  2. Sara

    Alltså du är så klok ❤️ och så fint med sitt ex. Ni verkar vara en match made in heaven som skiljda. Du vill hellre ha barnen på nyår om du behöver välja och han kanske på julen. Eller så tolkade jag det. Men så låter han dem komma till dig på julaftonskvällen fast de egentligen skulle va mwd honom. Så fint. Ni är föredömen vad gäller delat föräldraskap. Eller gemensamt kanske man säger. Hoppas du förstår vad jag menar iaf:)
    Och så roligt o fint inlägg att läsa. Långt och mycket bilder.
    Önskar dig och familjen en fin vecka.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish