Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår okej och denna vecka är fullspäckad med barnens träningar och aktiviteter. Jag har också massor med jobb som ska göras + är föräldraledig på en viss procent med. Så ja, veckan ör proppfull men det känns ändå kul. Gillar att det händer mycket under veckorna som jag har dom stora kidsen här.

Helgen har varit lugn mest för att tanka energi inför allt som ligger framför. Jobbat en del har jag också gjort.

Veckan startar med mycket känslor i kroppen då Jolie har hjärtkontroll idag. Jag är nervös och ganska orolig men försöker att hålla mig lugn och inte stressa upp mig. Vi har ju rätt långt mellan kontrollerna nu och det är på både gott och ont. Jag hinner på något vis glömma att jag har en hjärtsjuk dotter samtidigt som det blir en extra stor oro när kontrollen väl börjar närma sig. Jag vet ju att dom en dag kommer att säga att det behövs en till operation och det har varit omöjligt att kommunicera när eller hur. Ingen vet liksom om det blir om ett år eller om 10 år. Och det är något som sätter en rejäl skräck och stress i mig. Att inte veta är nog det värsta jag vet. Sen hade det varit jobbigt att veta med men just av denna anledning blir det alltid en extra oro inför kontrollerna. För vet liksom inte vad vi kommer att få för besked. Ja, ni fattar.

Tog en promenad med Kenzo i helgen. Så härligt med solen och sovande bebbe i vagnen. Kommer bli mer av detta nu framåt.

En helgfrukost. Älskar att juica! Här har vi blodapelsin, äpple, ingefära och citron. Mhmm, så fräscht.

Bunkrat upp fruktkorgen och har mer i kylen också ;p

Fick låna hem dessa älsklingar en stund. Åt donkenlunch i bilen!

En bebis i byggkaos.

Väggen matchar numera med garderoben. Garderoben är inte färdigmålad på bilden så att ni vet, haha. Det ska på ett lager till med glansig färg som gör att det blir mer hållbart och inte kantstött osv. Väggen är inte heller färdigmålad på bilden. När bilden togs så fogades listerna. Är så nöjd iallafall!!!

Blev blåbärsgröt till frukost för den minsta och han vägrar haklapp så tröjan fick sig en omgång med galltvål efteråt. Jag har typ gett upp om att barn inte ska ha fläckliga kläder. Det får bara vara om det blir, haha. Men galltvål brukar ändå trolla bort det mesta.

En liten som är väldigt intresserad av denna dammsugare. Tänk att ha en sådan hemma!? DRÖM!! Förutom att den inte är så snygg och tar extremt mycket plats. Men grym är den!

Ett bättre kvällsfika!

Ska för övrigt gå över mer och mer till antiinflammatorisk kost och nu ryker osten ett par månader framåt och jag kommer att köra bland annat denna. Den var oväntat god!? Fick tips om den från min coach.

Fick inhandla en ny sådan här termos då en man råkade slå sönder min när vi var iväg på Jasons basketmatch. Han råkade sparka till den så att den åkte i golvet och heeeela locket sprack. Så typiskt! Blev en beige istället för vit denna gång.

Mammas bananpannkakor med lite kvarg går alltid ner! Han har blivit så duktig på att äta själv.

Köpte mängder med nya ljus för ett tag sedan och detta är ett av dom. Så fint! Tips! Och man kan ju använda dessa till vanliga ljus när det stora brunnit ned. Eller som mugg eller vad som helst.

Mina tre hjärtan <3 <3 <3

En bättre lunch! Haft byggkaos i huset så blivit lite väl mycket utemat.. Ska skärpas till snarast. Får en leverans av min favorit Hello Fresh ikväll också. Har längtat!

Haha vi åt ute och bebis fick en tonfiskmacka från Subway och lite majs och oliver på sidan. Han åt såååå mycket och tyckte det var så gott! Liten börjar verkligen bli stor. Blir typ stolt över hur bra han är på att äta. Och tiden går för fort!!

Busade av sig i lekrummet! Han älskar verkligen andra barn och jagar exakt varje barn som kommer i närheten, vill ta på dom och är så intresserad. Han kommer älska förskolan i höst!

ÄLSKLING!!!!

Älskar min nya tröja! Så fin! Lite vårig va!?

Visst är februari underbart på grund av alla semlor!? Det är mitt favoritbakverk. Så har faktiskt ”fuskat” med en semla men blir inga fler nu. Och anledningen är INTE att jag ska gå ner i vikt utan att läka min kropp inifrån och ut. Har ju gjort detta förr och det fungerar verkligen! Aldrig mått bättre än efter det. Sen när kroppen mår bättre så kan man äta lite mer fritt igen och göra 80/20 men vill verkligen läka lite från insidan. Kommer blogga om detta mer framåt som jag skrivit förr. Har nästa möte med min coach i veckan tror jag.

Min snälla, varma, fina pojke <3 Så busig och livsglad. Och snäll! Älskar ihjäl!

Ännu en ny tröja. Kort där bak och längre där fram.

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sonya Pavlova

    hej fina du!
    jag känner igen mig sä mycket i dina hälso”struggles” med hy som reagerar på hur jag äter (speciellt om jag mår sämre/stressar mycket) och har också lärt mig hur mycket ett holistiskt förhållningssätt till kroppen faktiskt hjälper! nu är jag i en fas där jag faktiskt kan äta allt vilket jag är tacksam över men gissar på att det kommer finnas perioder i framtiden när jag behöver tänka till gällande kosten 🙃min fråga är hur du pratar om det med barnen?
    jag hade själv en ätstörning som ung och vill aldrig att man dotter (eller son såklart) ska se på mat som jag gjorde då. tycker det känns som en hårfin balans att äta hälsosamt till att bli ”manisk” och att det kan övergå till ett ätstört beteende.. Jag upplever mig helt frisk från ätstörningar idag men vill inte trigga något hos mina barn, speciellt när de blir äldre, genom att de ska tro att viss mat är farligt osv…jobbat med barn och har verkligen sett hur sjuåringar står och pratat om dieter och att de måste gå ned i vikt och gissar att mycket kommer hemifrån. så är nyfiken på om/hur du pratar kring kost hemma? ☺️tack för en toppenblogg 😍

  2. Amanda

    Mitt bästa tips mot blåbärsfläckar är att hälla kokande vatten på fläcken! Nästan magiskt, fläcken bara smälter bort. Vår bebis kräktes upp blåbärssmoothie i vår nya vita soffa – panik!! – men då sänkte jag ner klädseln i en kastrull med kokande vatten. Borta!!

  3. D

    Eran lilla bebbe är verkligen så underbart söööt 🥰 Man ser på honom hur nöjd och glad han är ☺️ Hihi. Var nånstans har du köpt ljuset/ljusen? Så fint! Önskar dig också en finfin start på veckan fina du… ✨❤️🌹 Kram från en följare i söder, Småland 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish