Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

6 veckor gratis hos Nextory!

Inlägget är betald reklam för Nextory

Jag blev så himla glad när jag fick detta samarbete till mig. Redan 2016 så satt jag för första gången med hörlurar i öronen och lyssnade på ljudbok. Och det var faktiskt just Nextory jag använde mig av då! Sedan har det gått i perioder för mig med att lyssna på ljudböcker men det är seriöst bland det bästa som finns! ÄLSKAR det! Älskar att lyssna på gymmet om jag kör ett lugnare pass, älskar att lyssna dom gångerna jag promenerat med vagnen, älskar att lyssna när jag är ensam hemma och bara gosar i soffan med en kopp te eller kaffe och älskar att lyssna när jag viker tvätt eller lagar mat. På flyg, i bil – alltså överallt! Hos Nextory kan man också läsa böckerna direkt på mobilen om man vill det. Hur bra!?

Jag tycker för övrigt att man blir så otroligt avkopplad när man lyssnar till en ljudbok. Jag som har rätt mycket i vardagen och livet känner att jag verkligen kopplar bort precis alla andra tankar för en stund och att jag slungas in i en helt annan värld. I bokens värld!  Och utbudet som Nextory har är enormt!

Just nu får ni alla nya och tidigare kunder hela 6 fria veckor hos Nextory om ni registrerar er via min länk HÄR.

Tycker seriöst att alla ni som inte har Nextory ska testa!! Jag tror att ni kommer att älska det lika mycket som jag. Och det finns verkligen något för alla och otroligt mycket att välja bland. Finns även ljudböcker för kidsen. Perfekt om man exempelvis ska köra bil långt eller som vi har en google-högtalare i deras rum där dom ofta får lyssna på bok/saga innan läggdags i sina sängar.

Jag vill börja med att tipsa er om boken ”föda utan rädsla”. Denna har jag ju berättat om flera gånger men den tåls att nämnas igen då jag vet att många gravida följer mig. Väntar ni barn så mååååste ni läsa denna bok! Och be även er partner att läsa den. Min man läste den och var ett helt fantastiskt stöd på förlossningen. Vi gick också en profylaxkurs med en barnmorska som hade baserat hela kursen på denna bok. Men ja, denna finns hos Nextory och är ett måste enligt mig om man ska föda barn. Tips!

Vill också tipsa er om sista delen i Läckbergs triologi som är såååååå spännande!! Man kan inte sluta lyssna! Rekommenderar såklart att lyssna/läsa dom två andra innan denna men just nu är det denna jag lyssnar på och har tagit mig igenom ungefär halva.

Även fast ljudböcker som jag nämnde går att lyssna på exakt när som helst var som helst så föredrar jag nästan att lyssna när det är lugn och ro och jag kan krypa upp i soffan en stund om bebis ex. sover och jag är ensam hemma. Blir en så härlig nedvarvning i en annars stressig vardag. Att bara få blunda och komma in i bokens värld. När lyssnar du helst på ljudbok?

Glöm inte att ni just nu får hela 6 fria veckor hos Nextory om ni är nya eller tidigare kunder om ni registrerar er via min länk HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish