Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hello på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och ska verkligen vila upp mig denna helg då vi har en fullspäckad vecka framför oss med jobb, barnens träningar, umgås med vänner osv.

Idag ska vi käka lunch med min lillebror och så ska jag träna. Mer planer än så tror jag inte att jag har. Bebisgos och pyssla på hemma. Har ett enormt berg med rentvätt att gå ut till skåp med i vanlig ordning =)

Igår var jag på massage och det var uuuunderbart. Handlade på vägen hem, åt middag med mannen, duschade länge och kröp sedan ner i sängen med datorn och lite jobb. Och sovande bebbe bredvid mig.

Lite bilder från igår: 

Morgonrutinen. Sellerijuice och väntar sedan i 20 minuter och dricker citronvatten. Väntar i 20 minuter till och äter frukost. Precis som för 3-4 år sedan. Älskar att vara igång igen. Gör mig så glad och välmående inifrån och ut. Det finns seriöst inget som får mig att må så bra som att ta hand om mig själv och prioritera det högt.

Har börjat smörja in min bebis med rent sheasmör. Han har ju eksemfläckar (som ni ser på ex. foten) och jag har testat allt. Vill inte testa kortison. Gjorde det i någon vecka men allt eksem kom tillbaka direkt vi slutade. Har läst så mycket om kortison med och är lite lätt avskräckt. Hur som helst så verkar detta hjälpa.

Såhär såg hemmet ut igår! Ska visa er slutresultatet efter helgen. Så nöjd!

Och såhär fin blir vår carport. Kommer blogga massor om detta framåt. Vi är precis i uppstarten just nu.

Svirade om på denna lilla höna innan det var dags att bege sig på ärenden. Kläderna fick han av min mans kusiner i födelsedagspresent. Så fina!

Och denna groda fick han i julklapp av oss men har helt glömt bort den! Den låg i ett skåp. Ska installera den nästa gång han ska bada. Han kommer att älska den. Den sprutar alltså ut bubblor.

Och igår var det dags för Jason att prova ut hockeyutrustning. Kan säga att det inte blev en billig historia men som sagt – vad gör man inte för sina barn? Han är så taggad på sin första träning nästa vecka nu! Och jag är så glad för hans skull. Han var överlycklig igår.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Åsa

    vill du berätta om varför du blev avskräckt från kortison? Jag har själv haft eksem sedan bebistid, är nu ”tant”, och tycker att det är det enda som lindrar. Samtidigt som jag inser att jag kanske har blivit beroende. Eftersom det är lätt att tolka skriven text fel vill jag understryka att det här INTE är kritik mot hur du behandlar din sons eksem!

  2. Fia

    Så ”modigt” av honom att börja hockey så ”sent”, tycker hockey-kulturen brukar vara så hård tyvärr 🙁 Och har man inte vuxit upp på hockeyrinken brukar man ha svårt att ”komma in” och bli accepterad. Hoppas det ser annorlunda ut hos er.
    Kram!

    1. Sabina Stende

      Det var väl ingen dryg kommentar? Här dxär vi bor börjar man med idrott (hockey, konståkning, bandy) som 3 åring. Vid 9år har de flesta redan spelat många år och typ elitsatsar. Helt sjukt att det ska vara så. Man väljer även inriktning på skolan till 4:e klass typ musik, engelska, dans, idrott. Helt sjuk oxå. Låt barnen vara barn och povalite allt möjligt för att se vet vad man vill göra.

  3. Helena

    Förstår att ni kanske vill köpa nytt och lägger ingen värdering i det. Som mamma till tre hockeykillar kan jag dock tipsa om att det brukar vara lätt att få tag i billiga och begagnad utrustning, via facebook men hockeylagen brukar också anordna bytardagar mm

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish