Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Jag mår bra och hänger hemma med bebbe idag. Lite jobb står också på schemat. Tanken var att käka lunch med en vän men hon har blivit sjuk så jag får pyssla på lite här hemma istället medan bebis sover sin lunchvila. Inte alls dåligt det heller. Tänker att jag kanske tar en långpromenad med podd eller musik i öronen så får han sova i vagnen.

Tanken var ju att kika på hockeyutrustning till Jason igår vilket vi också gjorde. Men vi insåg också att det är bättre att han är med och kan testa allt. Senare i eftermiddag hämtar vi honom på fritids trots pappavecka och så inhandlar vi allt han behöver. Gud, vad han kommer lysa av glädje, haha. Ser det framför mig! Vet hur mycket det betyder för honom att få börja spela hockey!

Annars då? Vi har målare här sedan 07 imorse, haha. Dom målar just nu om garderoben i hallen + väggen som varit grå i vardagsrummet. Vi ska köra samma färg där + köket. Kommer bli så sjukt fint! Landade till slut i denna färg: 

Tycker att den är helt perfekt! Älskar!

Och här var lite potentiella kandidater:

Tycker det är så svårt då det finns så många snarlika färger + att man aldrig riktigt vet hur färgen kommer se ut i ens egna hem. Om man inte provmålar det vill säga. Men ändå svårt att se hur det blir på en stor yta då. Vi chansar och jag har kört 100% på magkänsla – den brukar alltid leda mig rätt. I både stora och små beslut =)

Kikade också på bänkskiva igår och landade rätt snabbt i att det blir en i äkta marmor. Ja, det kommer att bli lite fläckigt och sådär men jag tycker att det har sin charm. Finns verkligen ingenting som kan ersätta äkta sten. Det är absolut snyggast! Tänker att alla bänkskivor blir slitna med årens gång och den vita vi har haft i sex år är superfläckig och inte superfin längre. Så ja, det blir bra med äkta sten! Och då matchar det ju också mycket annan inredning + alla fönsterbrädor. Hade jag fått bygga hus från grunden igen hade jag inte valt marmorskiva i köket utan något mer betongaktigt.. Men jag försöker utgå från nuvarande vitvaror, inredning och kakel. Så detta blir toppen!

Lite snacks igår i (låne)bilen.

Handlade hem dessa från RUSTA. Doftar magiskt! Nu har vi handtvål så att det räcker och blir över ett tag.

Gårdagens lunch! Ris, linsgryta och smörstekt, glutenfritt bröd.

Och måste få slå ett slag för dessa. OTROLIGA produkter. Jag har alltid varit en sådan där som bara tvättar med vatten och inte förstår varför man behöver tvål/olja i intimområdet. Jag upplever dock att det behövs om man ligger mycket ;p Så dessa har varit riktiga räddare för mig dom senaste åren och även deras tvål med doft av kokos! Oljan är fantastisk. Använder varje kväll! Tips, tips, tips! Beställde lite nya produkter därifrån igår då mina börjar ta slut. Inget samarbete utan verkligen bara tips!!

Gjorde juice igår på äpple, apelsin och ingefära.

Bebis drack ur sin pappas glas och GALLSKREK när han tog bort det från honom. Han blev helt besatt av juice, haha. Så jag gjorde en egen till honom.

Ett litet bildspel på min älskade bebbe som roffade åt sig en lime från kylen och provsmakade.. =)

Mitt sällskap när jag sminkade mig igår morse medan mannen lämnade in bilen på lagning.

Och jag måste också visa gårdagens frukost. Havregröt med banan, linfrön, solroskärnor och lite salt. Och stekta äpplen med honung, kanel och smör + varm havremjölk. Såå gott. Som efterrätt till frulle.

Tog en promenad igår för att hämta paket. Mini somnade sött!

Ikväll ska jag iväg och träna och efter det har jag faktiskt unnat mig en massage. En hel timme. Mhmmm. Har så stela axlar och ont i nacken konstant så det ska bli helt underbart.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish