Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Hur mår ni?

Jag mår bra. Idag lämnas bilen in på lagning och sedan ska vi iväg och kika på hockeyutrustning till Jason. Han ska faktiskt få börja i hockey trots att han redan kör fotboll, innebandy och basket. Han har drömt om det så länge och jag kunde inte låta bli att kolla upp det.. Och allt som har med sport att göra vill jag verkligen backa upp när det kommer till kidsen. Tänker att med tanke på vilken värld vi lever i idag så är det så lätt att hamna snett. Och har man sport i ryggen och det intresset så kanske det är större chans att man inte gör det. Att man gör lite bättre val i livet som tonåring osv. Så går mina tankebanor iallafall. Så ja, trots att det är dyrt så tänkte denna mamma öppna plånboken och inhandla all hockeyutrustning som behövs. Och så får han testa att gå på sin första träning redan nästa vecka.

Något som också händer nästa vecka när det kommer till barnen och aktiviteter är att Jolie börjar dansa igen. Hon är sååå peppad! Jag vet helt ärligt inte hur livet ska gå ihop med jobb, föräldraledighet, hämta, lämna, läxor, aktiviteter, umgänge med vänner, allt som ska göras hemma som heter tvätt, städning och matlagning, få till något träningspass själv, få nog med sömn, orka umgås lite som man och fru ;p Men ja, det ska nog gå bra ändå. Vi testar iallafall. Sen har vi ju bara dom stora barnen varannan vecka vilket ändå ger ett litet andrum. Men veckorna som vi har dom är det ju verkligen fuuuull rulle. Kul och jobbigt på samma gång.

Igår åkte jag runt i någon timme med bästis. Vi hann käka lunch och gå i två butiker.

Såå gott med sallad med varmrökt lax + glutenfritt bröd.

Inne på RUSTA föll jag för dessa. Så våriga och fina!

Dom har sjukt mycket fina och prisvärda mattor inne på RUSTA med.

Och deras nya ljus!! Villhöver. Köpte dock inte denna gång.

Handlade massor med ljus till kontoret då vi ofta sitter där inne och jobbar och alltid tänder upp mängder med ljus då. Det är så mysigt. Blir en lyxkänsla på allt jobb man gör på något vis. Och så en kopp te på det.

Kikade på lite nyheter från Lenor!! Vet att sköljmedel är skit men kunde inte låta bli att testa deras ”tvättkulor” bland annat. Har inte använt sköljmedel på måååånga år men måste bara prova dessa iallafall en gång och utvärdera.

Gick på loppis och hittade mängder med Adidasplagg till Jason! 300:- för allt detta. Som hittat! =)

Avslutade med en liten drive in och varm dryck! Så gosig dag.

Och ja, idag ska jag hänga med man och bebis hela dagen typ. Jobba, träna, eventuellt kika på ny färg och bänkskiva till köket. Återkommer med mina planer gällande allt detta i eget inlägg.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. LK

    Tycker det är toppen att satsa på barnens sportintresse om sådant finns. En tanke är bara att, om han ännu inte testat hockey ordentligt- så kanske det är bättre att låna utrustning till en test-träning? Man brukar kunna göra det innan barnet känt efter om man vill gå eller inte. Hockeyutrustning är som sagt pricey, dyrt att köpa om han inte vill fortsätta. 🙂

  2. Ekot

    Ja, det är bra med idrott, och bra att testa, men sedan behövs ett val för varken barn eller föräldrar orkar i den omfattningen, man behöver ju hjälpa till i föreningarna också. Ibland kan man hjälpas åt inom föreningar att köpa och sälja begagnad utrustning, spar pengar och miljö. Det har kommit en ny lag om engångsförpackningar för hämt-mat, skulle det fungera för dig att ha med egen flergångsmugg eller annan förpackning när du hämtar mat?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish