Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni och hoppas allt är bra med er!

Gud vad dagarna går snabbt. Igår var dagen fullspäckad och jag kopplade av mot kvällen då jag drog och tränade och solade med bästis. Så skönt att bara koppla bort allt, vara helt barnfri och babbla ikapp. Vi ska faktiskt ses idag också! Blir en tur i butiker då jag behöver inhandla lite ljus, städgrejer, växter och annat som jag har önskat länge men inte haft tid med. Hon behövde också lite grejer så vi tar ett par timmar till det och passar på att umgås samtidigt =)

Annars ska jag hålla på med ett tvättberg, jobba och bebisgosa idag. Fixa tånaglarna ska jag också få göra. Jag gör ju det ungefär varannan månad och det är verkligen bland det bästa jag gör för mig själv när det kommer till mitt yttre. Är så lyxigt med gellack där och även om fötter aldrig är särskilt fagra så känns det ju så fräscht. Riktig vardagslyx!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Körde lite ben och rumpa igår! Har fått en provperiod på mitt gamla gym och funderar starkt på att skaffa kort även där så att jag har två. Älskar det gymmet då det känns som ”hemma” och en stor del av början av min träningsresa är gjord där. Man får också ha med kidsen vilket är ett plus. Det får man i och för sig på mitt nuvarande gym med men bara vissa tider. Och jag älskar verkligen att det är rätt tomt på folk och att man har utrymme till att göra alla övningar man kan tänka sig.

Åt min sista ”onyttiga” middag på ett bra tag igår. Vi testade ett nytt ställe här i Umeå och det var helt okej men inte mer än så.

Gårdagens lunch blev en snabb wok med kokosmjölk och kikärtor.

Slängde ihop en ny kladdis och passade på att filma en reel till instagram. Vill ni ha receptet så kan ni bara skrolla ner lite så hittar ni det. Denna kladdkaka innehåller inget gluten eller raffinerat socker och är magisk!

Min OTROLIGA son i ny pyjamas som jag inte kunde låta bli att köpa. Men som sagt, har köpstopp nu ett bra tag framåt när det kommer till hans kläder. Pyjamasen är från Newbie.

Kenzo smakar mammas lunch =) Haha, jag som alltid sagt att jag är en mamma som aldrig kommer att ta bort saker på bord osv. Barnen ska lära sig att inte pilla på grejer som står framme som dom inte får pilla på. Hur går det då? Nja, sådär. Orkar liksom inte så flyttar bort allt som står på vardagsrumsbordet varje morgon och ställer dit det varje kväll när han somnat ;p Han är en väldigt bestämd liten man som vägrar att ge sig så det blir liksom enklast så. Inte behövt göra så med dom stora kidsen när dom var små.

Hur fina är inte dessa nya glas!? Gjorde juice på ingefära, äpple, blodapelsin och citron igår. Så gott och fräscht!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. S

    Sånt charmtroll Kenzo ser ut att vara! Och vet hur det är med aktiva vs lugna barn. Har en av varje sort. Man blir ödmjuk som förälder när man inser vad skillnaden innebär. 😅

  2. Cissi

    Nu på senaste har det börjat hoppa in så mycket reklam i inläggen. Räknade till 7st i ett och samma blogginlägg. När jag scrollar och läser så flippar sidan och man måste scrolla för att komma tillbaka till meningen man höll på läsa men flippades bort från. Något du har möjlighet att ta upp/påverka? Blir så drygt att läsa/scrolla som det är nu =/ Enstaka reklaminlägg i texten eller mellan inläggen har inte varit något problem, bara att scrolla förbi. Men nu är det så mycket (dessutom upprepande/samma) och det flippar/sidan hoppar =)

      1. Cissi

        Ja precis! Det visas just nu Fortnox och Halebop flera gånger inbakat i/mellan din text.

        När jag börjat läsa en bit så hoppar sidan upp till toppen och jag får scrolla tillbaka. Vet inte om det är för att annonserna laddar medan man scrollar =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish