Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag och ny vecka

Hej på er och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och startar min morgon med att köra kidsen till förskola och skola. Nu är det dags för pappavecka igen. Efter det ska jag träna och sedan har jag faktiskt bokat tid för en hälsokontroll i form av ett blodprov. Körde via Werlabs och valde deras ”test för kvinna”. Jag har tagit kontakt med en coach då Kenzo har blivit äldre och jag är redo att göra lite livsstilsförändringar och mestadels när det kommer till kost. Jag skulle säga att jag redan har rätt bra koll på kost, träning, hälsa osv MEN man är aldrig fullärd och tänkte låta henne ta del av mina blodprover och guida mig lite vidare utifrån det. Jag tror ju på det holistiska och hon känns som en perfekt match med mig. Tror att jag kommer att få mycket lärdom, tips och råd. Och hjälp att hamna på rätt bana. Vet att hon pratar mycket om sellerijuice, citronvatten, mindre mejeri, inget gluten osv. Precis dom spåren som jag själv är inne på. Tänker att jag såklart ska dela med mig av vem hon är längre fram samt dela min resa genom detta. Ser fram emot att ta hand om mig själv från insidan detta år. Och jag VET att det kommer ge sjuka resultat. Vet ju bara hur jag genom kosten kunde bli av med alla PMS-symptom jag hade + få minimal blödning vid mens. Vad vi stoppar i oss är verkligen nyckeln till allt och man kan hela sig själv och läka sin kropp med hjälp av rätt mat. Låter kanske superflummigt men jag har själv erfarenhet av det och ska nu få nya erfarenheter av någon som kan otroligt mycket mer än vad jag själv kan. Och då tycker jag som sagt redan nu att jag vet mycket.. Men ja, jag har passat på att fika i helgen för nu kommer jag att bli superstrikt. Och inte för att gå ner i vikt eller så utan enbart för att läka min kropp inifrån och ut. Har stoppat i mig på tok för mycket ”skit” under graviditeten och fram till idag. Mer om allt detta längre fram!

Efter blodprovet ska jag handla, hem och jobba en sväng och sedan står bebisgos på schemat hela dagen lång. Städning, tvätt osv hänger också över mig som vanligt, hehe.

Annars då? Jag har mycket strul med bilen. Den ska både repareras, tvättas och in på service nu inom det närmsta. Hoppas på att få ett litet lugn gällande allt som har med den att göra lagom till helgen.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Startade ”helgen” i fredags med att ha Jolie hemma från förskolan och plåta jobb med bästis på Elite Hotel Mimer här i stan. Passade också på att käka lunch på deras restaurang Artonnittiosju när vi ändå var där! Så gott!

Kommentarer

  1. Marie Helander

    Gud vad spännande! Ser jätte mycket fram emot att följa din resa med kosten! Är själv gravid med 2a barnet just nu och blir gärna inspirerad 🥰 älskar att läsa din blogg!! 🩷🩷🩷

  2. Patricia

    Vill gärna läsa mer om resan du tänker göra. Planerar lite att göra ungefär samma och är mer och mer inne på holistiskt tänk. Suger åt mig allt som en svamp just nu och vill gärna läsa mer från din resa. Lycka till och kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish